Bursaspor'un Genç Oyuncusu Batuhan: "Hayalim Gerçekleşiyor" - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Genç Oyuncusu Batuhan: "Hayalim Gerçekleşiyor"

Bursaspor\'un Genç Oyuncusu Batuhan: "Hayalim Gerçekleşiyor"

Bursaspor'un genç forvet oyuncusu Batuhan, "En büyük hayalim, A takımla antrenmana çıkmaktı."

13.10.2013 11:44

Bursaspor'un genç forvet oyuncusu Batuhan, "En büyük hayalim, A takımla antrenmana çıkmaktı. Şimdi takımımda kalacı olup bir gün kaptanlığa kadar yükselmeyi hedefliyorum" dedi.

Yeşil beyazlı takımın alt yapısından yetişen Batuhan Altıntaş, Bursaspor Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. 'Köylü Mustafa' lakaplı dedesi gibi uzun yeşil beyazlı formayı formayı giyen Batuhan, "Çubuklu forma artık benim üzerimde. Benim için çok büyük gurur kaynağı. Kelimelerle anlatmak zor. Çubuklu formayı layıkıyla taşımak istiyorum. Dedem de beni bir yerlerden görüyor, izliyorsa eminim ki gurur duyuyordur. Futbola dedemle adım attım. Bahçede onunla hep top oynardık" diye konuştu.

"A TAKIMA ÇIKTIĞIMDA KORKTUM"

"Gerçekten çok çalıştım" diyen Batuhan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Antrenmanlardan sonra ekstra çalışmalar yaptım. Teknik heyet de çok ilgilendi. Gol vuruşları üzerinde çok çalıştım. Hala çalışmaya devam ediyorum. Hayalimde hep A takıma çıkmak vardı. Kendi kendime, (Allah inşallah bana Özlüce'de idmana çıkmayı nasip eder) diyordum. Yukarı çıkmak kolay gibi görünebilir ama aslında zor. A takım başka bir dünya. Korktum. İlk kez Ertuğrul Sağlam zamanında çıkmıştım. Çok stres vardı. İki ay stres içinde antrenmanlara katıldım. Heyecanımı yavaş yavaş attım. (Hoca bir şey der mi, yanlış yapar mıyım) diye korkularım çok oldu."

"KAPTANLIK YAPMAK İSTİYORUM"

Yavaş yavaş hayaline ulaştığını söyleyen Batuhan, son olarak şunları söyledi:

"Basamak basamak gitmek istiyorum. Önce takımımda kalıcı olmak istiyorum. Sürekli forma giymek istiyorum. Milli takım da hedeflerimden bir tanesi. Herkes gibi ben de bir gün yurtdışında oynamak isterim. En büyük hayalim Bursaspor'da unutulmaz bir futbolcu olmak, kaptanlık yapmak istiyorum. Yeşil beyazlı formayı uzun süre üzerimde taşımak istiyorum. Yurtdışına gidersem orada atacağım ilk golü de hayal ediyorum tabii ki." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Genç Oyuncusu Batuhan: 'Hayalim Gerçekleşiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement