Bursasporda mutlu bir Faslı Baser - Son Dakika
Spor

Bursasporda mutlu bir Faslı Baser

Bursasporda mutlu bir Faslı Baser

Bursaspor'un Faslı sağ bek oyuncusu Michael Chretien Basser, Bursa'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada olmaktan mutluluk duyduğumu hep belirtmiştim. Kalmayı çok ...

10.10.2013 18:41

Bursaspor'un Faslı sağ bek oyuncusu Michael Chretien Basser, Bursa'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada olmaktan mutluluk duyduğumu hep belirtmiştim. Kalmayı çok isterim" dedi.

Basser, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başında çok fazla oynama şansı bulamadığını, son 2 haftadır yeniden yeşil-beyazlı formaya kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Fransa'nın Nancy takımında ve Bursaspor'a geldiği ilk günden beri sürekli ilk 11'de oynama fırsatı bulmuş bir oyuncu olduğunu vurgulayan Basser, "Oynamamak beni çok kötü etkiledi ama daha çok hırslandırdı.Takımımızın kötü gittiği zamanlar bir şey yapamamak bazı zamanlarda beni çok üzdü fakat şu an oynadığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Basser, bir gazetecinin "Forma giymediğin dönemde takımdan ayrılmayı düşündün mü?" sorusunu, "Ben hiçbir zaman Bursaspor'dan ayrılmayı düşünmedim. Böyle bir yorumum da hiç olmadı. Bursa'da çok mutluyum. Arkadaşlarım 'hocamızla görüş ve oynamak istediğini bildir' diye söylüyordu ama ben böyle bir istekte de bulunmadım. Kendi çalışmamı yaptım. Hoca da beni gördü ve forma şansı verdi" diye yanıtladı.

"Sezon sonu Bursaspor'u nerede görüyorsun?" sorusu üzerine Basser, şunları söyledi:

"Bursaspor çok büyük bir takım. Özellikle bu sezon kötü başlangıç yaptık ama takımımız çok iyi. Kendine güvenen futbolculardan oluşuyor. Özelikle yeni hocamız da büyük destek veriyor Bu sezon benim görüşümce üst sıralarda bitireceğiz. Bunun için de çok çalışmamız gerekiyor. Özelilikle son zamanlarda iyi gitmeyen maçlarımız oldu ama önümüzde çok maç var. İyi bir yerde bitireceğimizi inanıyorum ama çok çalışmamız şart."

- "Bursaspor'da kalmayı çok isterim"

Basser, "Geleceğinle ilgili ne tür planların var?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Bunları söylemem için çok erken. Çünkü herkesin bildiği gibi bu sezon sonunda kontratım bitiyor. Burada olmaktan mutluluk duyduğumu hep belirtmiştim. Kalmayı çok isterim. Şu an bu düşünceler çok erken. Önümüzdeki maçlara konsantre olmak istiyorum ama eğer ki kulüp gelip benimle sözleşmemi uzatmak isterse tabii ki bunu kabul ederim. Fakat kulüp için de çok zor bir durum. Çünkü herkesin bildiği gibi yabancı kontenjanından dolayı çok iyi futbolcular da kadro dışı kalabiliyor, oynama şansı bulamıyor. Bunu da düşünmek gerekiyor. Kulüp için çok zor bir durum. Şu an için kulüpten görüşme teklifi gelmedi."

-baser

-röportaj

-detay

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursasporda mutlu bir Faslı Baser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement