Busquets'ten Tata Martino'ya Destek - Son Dakika
Spor

Busquets'ten Tata Martino'ya Destek

Busquets\'ten Tata Martino\'ya Destek

Sergio Busquets, teknik direktörleri Tata Martino'ya saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.

01.05.2014 23:30

Son günlerde basında yer alan, Barcelona Teknik Direktörü Tata Martino'nun gönderileceği ve yerine yeni bir teknik adamın geleceği yönündeki haberlere Sergio Busquets'ten tepki geldi.

Barcelona'lı ortasaha oyuncusu Busquets, Celta Vigo Teknik Direktörü Luis Enrique ve Athletic Bilbao Teknik Direktörü Ernesto Valverde'nin Barcelona'nın başına geçeceğine dair haberlerden rahatsız olduklarını dile getirdi.

Busquets, Barcelona'nın bu sezon beklentilerin altında bir performans gösterdiğini kabul ettiğini fakat teknik direktör Tata Martino'ya saygı gösterilmesini beklediklerini söylerken önümüzdeki sezon takımın kaptanı olacağı yönündeki iddialara yönelik bazı açıklamalarda bulundu. AS gazetesine verdiği demeçte Busquets "Eğer takım kaptanlığına getirilirsem bundan mutluluk duyarım, fakat bunun için kıdemli bir oyuncu olmak gerekli, bu kişi de henüz ben değilim" dedi.

Bu sezon hem La Liga'da, hem de Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı bir performans sergileyen Atletico Madrid hakkında sorulan soruları da yanıtlayan ortasaha oyuncusu "Atletico yarışmacı, başarıya aç ve iyi bir takım. Fakat oyun stilleri bizimkinden farklı. Bizden ne daha iyiler, ne de daha kötüler. Fakat önemli olan sonuçtur. Hala umudumuz var, son dakikaya kadar şansımızı deneyeceğiz." diyerek görüşlerini paylaştı.

Tata Martino'nun ismi son günlerde Güney Amerika'daki bazı kulüplerle anılmaya başlandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Busquets'ten Tata Martino'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement