Büyükmandıra'da Güreş Şampiyonu İsmail Koç - Son Dakika
Son Dakika Logo

Büyükmandıra'da Güreş Şampiyonu İsmail Koç

Büyükmandıra\'da Güreş Şampiyonu İsmail Koç
30.05.2026 20:35

101. İbrahim Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan İsmail Koç oldu. Büyük ilgiyle gerçekleşti.

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesinde bu yıl 101'incisi düzenlenen Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivanlığı İsmail Koç kazandı.

Güreşler, çeşitli boyda 295 pehlivanın katılımıyla beldede bulunan stadyumda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda pehlivanlar er meydanında kıyasıya mücadele etti. Gün boyu süren müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. Final müsabakasında Feyzullah Aktürk ile karşı karşıya gelen İsmail Koç, rakibini yenerek 101. Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen törende İsmail Koç'a kupası ve ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Büyükmandıra'da geleneksel olarak düzenlenen organizasyon, vatandaşların yoğun ilgisiyle tamamlandı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Büyükmandıra'da Güreş Şampiyonu İsmail Koç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement