Büyükşehir Belediyespor 8'inci Sıraya Yerleşti - Son Dakika
Spor

Büyükşehir Belediyespor 8'inci Sıraya Yerleşti

Büyükşehir Belediyespor 8\'inci Sıraya Yerleşti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor üç hafta üst üste ortaya koyduğu başarılı oyunun semeresini aldı.

25.11.2013 16:15

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımı, kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşaspor`u 1-0 yenerek 19 puanla 8'inci sıraya yerleşti. Maçı BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da kızları ile birlikte izledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ekibi, üç hafta üst üste başarı ortaya koydu. Yeşil Kırmızılı ekip taraftarın desteğini arkasına alarak Bayrampaşaspor üzerinde baskı kurdu. 36'ncı dakikada Mert Somay'ın golüyle 1-0 öne geçen Büyükşehir Belediyespor takımı maçın geri kalan bölümünde de pek çok pozisyon elde etti ancak bunları gole çeviremedi. Yeşil Kırmızılı ekip galibiyet serisini üç haftaya çıkararak yükselişini sürdürdü ve 19 puanla 8'inci sıraya yerleşti.

Maçı Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, kulüp yöneticileri, pek çok Diyarbakırlı taraftar ile BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş izledi. Demirtaş, maçı 7 yaşındaki kızı Dılda ve 10 yaşındaki Delal ile birlikte izledi.

DEMİRTAŞ'A FORMA HEDİYE EDİLDİ

Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, devre arasında Demirtaş'a Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 21 numaralı yeşil kırmızılı forması hediye etti. Demirtaş, "Güzel bir maç oldu. Her iki takım da kazanabilirdi. Her iki takımın oyuncularını canı gönülden kutluyorum. Tabii, kazanan taraf olduğumuz için de mutluyuz" dedi.

DOĞRUL'DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Maç sonrasında bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, öncelikle maç boyunca takımını tutan taraftarı kutladı. Tribünlerde artık küfürün sona erdiğini belirten Doğrul, "Taraftar sadece takımı tutan bir tutum içinde oldu" dedi. İki takımı da kutlayan Doğrul, "Çok daha iyi bir sonuç alabilecekken 1-0 maçı aldık. Sonuçta üç puan alarak mutlu olduk" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Büyükşehir Belediyespor 8'inci Sıraya Yerleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement