Caballero: Manchester City'nin 1 Numarası Olmak İstiyorum - Son Dakika
Spor

Caballero: Manchester City'nin 1 Numarası Olmak İstiyorum

Caballero: Manchester City\'nin 1 Numarası Olmak İstiyorum

32 yaşındaki eldiven Arsenal maçında kötü bir performans sergilemesine rağmen Manchester City'nin 1 numarası olma umudunu sürdürüyor.

12.08.2014 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester City'nin yeni transferi Willy Caballero, Joe Hart'a kaleyi kaptırmak istemiyor.

Malaga'dan transfer edilen Arjantinli eldiven, Manchester City'deki ilk maçında Arsenal'den 3 gol yiyerek kötü bir performans sergilemişti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan eldiven, "Evet, 1 numara olmak istiyorum. Hafta sonu için elimden geldiğince çalışacağım. Kararı hocamız verecek. Hart da ben de kaleyi kapmak için çalışacağız. Buraya forma şansı bulmak için savaşmaya geldim. Pazar günü önemli bir maçta şans buldum. Bunun için mutluyum. Skordan dolayı tabii ki üzgünüm. Ama iyi bir maç çıkartamasam da forma şansı bulmak benim için önemliydi. Yenilgi canımızı yaktı. Ancak önemli olan bunun tekrar edilmemesi" ifadelerini kullandı.

Bu sezon yeniden Premier Lig şampiyonu olabileceklerine inandığını belirten Caballero, "Ligin en iyi takımı biziz. Unvanımızı koruyabileceğimize inanıyorum. Bu sezon bir diğer hedefimiz de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak olacak." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Caballero: Manchester City'nin 1 Numarası Olmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement