Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji'ni mağlup etti - Son Dakika
Spor

Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji'ni mağlup etti

Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji\'ni mağlup etti

Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Gençler Ligi B Grubu'nda mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji'ni 79-60 yenerek rakibinin ilk mağlubiyetini yaşattı. Karşılaşma Bodrum Spor Salonu'nda gerçekleşti ve Bodrumlu basketbol severlerin yoğun ilgisiyle izlendi.

12.11.2023 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Gençler Ligi (BGL) B Grubunda mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji'ni yendi.

Ligde oynadığı 3 karşılaşmadan da galip ayrılan Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrum Spor'un 79-60'lık galibiyeti ile ilk mağlubiyetini aldı. Ligde 5. hafta mücadelesinde Bitez Mahallesi'ndeki Bodrum Spor Salonu'nda başlayan mücadelede Çağdaş Bodrum Spor, ilk periyodunu 22-20 önde tamamladığı karşılaşmada devre arasına 33-38 geride girdi. Başa baş mücadele ile süren 3. periyodu 55-50 ile önde tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, son periyotta farkı açarak mücadeleyi 79-60 kazandı. Bodrumlu basketbol severlerin de ilgiyle izlediği karşılaşma sonunda oyuncular, teknik ekip ve yönetim galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji'ni mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement