Fatih Terim, Caner ve Ozan'ın Zayıflaması İçin Özel Program Hazırlattı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Caner ve Ozan'ın Zayıflaması İçin Özel Program Hazırlattı

Fatih Terim, EURO 2016 öncesinde Caner ve Ozan'ın zayıflamaları için özel program hazırlattı. Bu programla kadrodaki tüm futbolcuların 50 kilo zayıflaması planlanıyor.

02.06.2016 03:06  Güncelleme: 08:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Euro 2008'de olduğu gibi Euro 2016 öncesinde de A Milli Takımı, ABD'li uzman Scott Piri ve ekibine teslim etti. Kondisyoner Scott Piri'nin ekibine beş gün önce dahil olan beslenme uzmanı Paige Crawford, idmanlar öncesi, sırası ve sonrasında futbolcuların sıvı ve vitamin dengesini ayarlıyor.

HEDEF 50 KİLO

Ozan Tufan ve Caner Erkin başta olmak üzere futbolcuların turnuva öncesi ve süresince 50 kiloya yakın zayıflaması planlanıyor. Bu kapsamda Ozan ve Caner'in yanı sıra bazı oyunculara özel beslenme ve çalışma programı uygulanıyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de uzun süredir uyguladığı diyet programı sayesinde yaklaşık 14 kilo verdi.

YENİ OYUN KURALLARINI ÖĞRENDİLER

A Milli Takım'a Euro 2016 öncesi Futbol Oyun Kuralları ve Müsabaka Sonucunu Etkilemenin Önlenmesi konulu iki sunum yapıldı. UEFA'nın şampiyonaya katılan tüm finalist takımlara zorunlu tuttuğu sunumların ilkini UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg ve UEFA Hakem Gözlemcisi Murat Ilgaz gerçekleştirdi. Uilenberg ve Ilgaz, 1 Haziran 2016 tarihinden itibaren yürürlüğe giren yeni kurallarla ilgili çeşitli görüntüler eşliğinde oyunculara bilgiler verdi.

Fatih Terim, Caner ve Ozan\'ın Zayıflaması İçin Özel Program Hazırlattı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fatih Terim, Caner ve Ozan'ın Zayıflaması İçin Özel Program Hazırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement