Carlos Tevez İçin Şok Şike İddiası!. - Son Dakika
Spor

Carlos Tevez İçin Şok Şike İddiası!.

Carlos Tevez İçin Şok Şike İddiası!.

Aris - Manchester City maçı için şok edici iddialar ortaya atıldı.

27.06.2011 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'da geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 2. turunda oynanan Aris - Manchester City maçı için şok edici iddialar ortaya atıldı. Yunanistan mahkemelerinde incelenmeye başlanan vakaya göre, Selanik'te oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşma bahis çetesinin hedefiydi.

Herhangi bir oyuncu ya da takım hakkında kanıtlanmış bir suçlama olmasa da, Yunanistan mahkemeleri bu iddiaları araştırmaya başladı bile. İnanılmaz iddiaya göre Yunan savcılar Aris takımı oyuncularından birine ait telefon kaydını mahkemeye sundu.

Kayıtlara göre M. City kaptanı Carlos Alberto Tevez de organizasyonun içindeki isimlerden biri.

İddiaya göre kayıtlarda Aris'in 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Kostas Mendrinos eski M. City oyuncusu takım arkadaşı Nery Castillo'dan M. City kaptanı Tevez'i santrayı Aris'in yapmasına izin vermesi konusunda ikna etmesini istedi.

İddia edilenlere göre, Mendrinos telefon kayıtlarına "Castillo'yla Manchester City kaptanı Tevez'i ikna etmesi için konuşacağım. Buradan da Aris kaptanı Koke'yle konuşacağım. " diye konuşurken yakalandı.

Telefon kayıtlarıysa Yunanistan'da gizli polislerin gerçekleştirdiği bir şike operasyonuna ait. Gizli polislerinin şüphelendikleri onlarca futbolcu ve kulüp yetkilisinin telefon konuşmalarını gizlice dinleyip kaydettiği biliniyor.

Tevez'se önceki akşam yaptığı açıklamada bu iddialardan haberi olmadığını, kesinlikle böyle bir organizasyonun bir parçası olmadığını açıkladı.

Tevez'in basın sözcüsü, "Bu imkansız! Carlos asla böyle bir şey duymadı, ayrıca onunla iletişime geçen kimse de olmadı" dedi. Ayrıca basın sözcüsü Carlos Tevez'le Meksikalı oyuncu Castillo'nun M. City'de beraber forma giymediğini açıkladı.

Carlos Tevez 2008-2009 sezonunun sonunda Manchester'ın United cephesinden City cephesine transfer olurken, Castillo 2008-2009 sezonunda M. City forması giymişti.

Yunanistan mahkemeleri henüz tam olarak olayların nasıl yaşandığını ya da hangi Arisli futbolcuların bu olaya dahil olduğunuysa belirleyemedi.

Santra kurgusu

Kayıtlarda adı geçtiği iddia edilen Aris 1. kaptanı İspanyol Koke de 0-0 biten maçta forma giymedi ve yerine kaleci Sifakis sahaya kaptan olarak çıktı. Yine aynı karşılaşmanın maça kimin başlayacağını belirleyen yazı tura atışını da Aris takımı kazanmasına rağmen, Sifakis santrayı yapma hakkını M. City'li oyunculara bıraktı.

İddiaların baş kahramanı Aris'in Yunan orta saha oyuncusu Kostas Mendrinos'ın adı geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da patlak veren geniş çaplı şike soruşturmasında da geçmiş ve Mendrinos bu sezon toplamda 26 kez formasını giydiği Selanik ekibinden bu sebeple kovulmuştu...

Şike yapıldığı öne sürülen maçın özet görüntüleri;

%%EMBEDVIDEO_89%%

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Carlos Tevez İçin Şok Şike İddiası!. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement