Carrick'ten 3 Yıllık İmza - Son Dakika
Spor

Carrick'ten 3 Yıllık İmza

Carrick\'ten 3 Yıllık İmza

Manchester United ortasahasının vazgeçilmez isimlerinden olan Michael Carrick, kulübüyle yeni sözleşme imzaladı.

22.11.2013 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Manchester United kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 32 yaşındaki futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

2006 yazında 18.6 Milyon Pound karşılığında Tottenham'dan Manchester renklerine bağlanan ortasaha futbolcusu, "Bu harika kulüple yeni kontrat yapmak harika. Gerçekten futbolumdan zevk alıyorum. Kulüpte bazı değişiklikler oldu ve David Moyes yönetiminde çalışmak mükemmel. Burada birçok kupa kazandım ve gelecekte daha fazlasını istiyorum" dedi.

Manchester United teknik direktörü David Moyes ise, "Michael'ın yeni sözleşme yapması çok güzel. Kulüpteki kısa dönemimde, Michael'ın oyunu çok iyi okuyan ve süper pas yeteneğine sahip bir futbolcu olduğunu fark etmek zor olmadı. İstisnai bir adam ve gerçek bir profesyonel" dedi.

Tecrübeli futbolcu, İngiltere Premier Lig'de Futbolcular Birliği tarafından 2012-2013 sezonunun en iyi ilk 11'ine seçilmişti.

Manchester United'da 5 Premier Lig, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Lig Kupası ve 1 de Dünya Kulüpler şampiyonluğu yaşayan İngiliz Milli futbolcu, Kırmızı Şeytanlar'da toplam 334 resmi maça çıkıp 21 gol kaydetti.

Daha önce West Ham United, Swindon Town ve Birmingham City formaları da giyen Carrick, İngiliz Milli takım formasını ise 31 defa terletme başarısı gösterdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Carrick'ten 3 Yıllık İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement