ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor'un yeni transferleri tanıtıldı - Son Dakika
Spor

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor'un yeni transferleri tanıtıldı

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor\'un yeni transferleri tanıtıldı

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekibi ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor, yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı sporcuları tanıttı.

25.06.2021 17:28  Güncelleme: 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekibi ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor, yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı sporcuları tanıttı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fly Academy Spor Salonu'nda düzenlenen transfer tanıtım programına, Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Gençlik Spor Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Programda, katılımcılara 9 yeni transfer ile sözleşmesi yenilenen 5 sporcunun duygu ve düşüncelerinin de yer aldığı tanıtım filmi izlettirildi.

Vali Su, etkinlikteki konuşmasında, kulübün çok önemli bir tesise sahip olduğunu ifade ederek, gelecek sezon Süper Lig, FIBA Avrupa Kupası ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek sporculara başarılar diledi.

Kulüp üst yöneticisi Ender Ünlü de gelecek sezon için iddialı bir kadro kurduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Mevcut 5 oyuncumuzla sözleşme yenilerken, kariyeri başarılarla dolu 9 ismi kadromuza kattık. A Milli Takım'da oynayan Asena Yalçın, Esra Ural Topuz, Kuanitra Holingsvorth, milli takımların her kategorisinde yer almış yıldız oyuncu Sinem Ataş ile Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi'nde tecrübesi olan Yvonne Turner, Temi Fagbenle, Kristine Anigwe, Tiffany Hayes, Chelsea Gray ve Shavonte Zellous ile anlaşma sağladık. Tüm imkanları seferber edip el ele vererek 3 kulvarda şampiyon olacağız."

Konuşmaların ardından kulüp başkanı Serdar Çevirgen, Vali Su'ya forma hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor'un yeni transferleri tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement