Çelik-İş Sendikasından Karabükspor Açıklaması - Son Dakika
Spor

Çelik-İş Sendikasından Karabükspor Açıklaması

Çelik-İş Sendikasından Karabükspor Açıklaması

Çelik-İş Sendikası'nın genel başkanı Cengiz Gül, KARDEMİR A.Ş.'nin Karabükspor'un arkasından çekilme şansısının olmadığını söyledi.

27.06.2013 17:11  Güncelleme: 17:15

Karabükspor'un sırt sponsoru olan Çelik-İş Sendikası'nın genel başkanı Cengiz Gül, KARDEMİR A.Ş.'nin Karabükspor'un arkasından çekilme şansısının olmadığını söyledi.

Karabükspor'da Mutullah Yolbulan ve Kamail Güleç aileleri, KARDEMİR A.Ş. ve Çelik-İş Sendikasının omurgası olduğunu belirten Cengiz Gül, "Bunlar asla çekilmemelidir. Karabükspor, Karabük'ün Türkiye'de vizyonu imajı. Karabük'ü KARDEMİR'le tanımıyorlar, ama Karabüksporla tanınıyorlar. Onun için KARDEMİR AŞ'nin Karabükspor'un arkasından çekilme şansı yok. O asla müsaade etmemeliyiz kamuoyu olarak. Kamuoyu oluşturarak Yolbulan ve Güleç aileleri çekilmemeli. Bu insanlar yoğun eleştirilerden yer yer sıkıntı duyduklarını görüyoruz. Ama bu birliktelik devam etmeli ki, Karabükspor yaşamalı. Yoksa artık çok büyük paraların döndüğü süper ligi de bu işler KARDEMİR olmazsa bu insanların katılımı olamazsa, laf söylenir dilin kemiği yok ama gitmeyeceğini hepimiz tarafından biliniyor. Biz Metin Türker'in vasiyetine uyarak, KARDEMİR'i, Karabükspor'u ve Çelik-İş sendikasını emanet etti. Biz bu emanete sahip çıkmak istiyoruz. O nedenle Karabükspor emanet edilen 3 etkenden biri. Biz arkasında duracağız. Çalışanlar aidatlarına devem edecek, KARDEMİR A.Ş. duracak. Ama açık söyleyeyim bütün Karabük basınından, kentin dinamik güçlerinden Yolbulan ve Güleç ailesinin bu işin dışına çıkarılmaması için kamuoyu oluşturulması lazım. Bunu sadece söz olsun diye değil, iyi niyetle söylüyorum. O zaman Karabükspor'un daha büyük başarılara imza atacağına düşünüyorum. Karabük'ün bir vizyonu olan Karabükspor'un başarısı hepimizi sevindiriyor. Karabükspor Türkiye'de çok sempatik bir takım. Herkes Karabükspor'u her işçi takımı ve emek takımı olarak görüyor. Karabük küçük bir kent olmasına lazım 18 takım arasına giren bir takım. Bu kadar sempatik bir şehrin sempatik bir takımını yolda bırakmamız lazım. Hepimiz elimizden geldiği kadar yapıcı ve dinamik bir güç oluşturup bu güçleri Karabükspor'un arkasından çekmemiz lazım" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çelik-İş Sendikasından Karabükspor Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement