Chelsea, Mehmet Topal'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Chelsea, Mehmet Topal'ı İstiyor

Chelsea'yi yeniden inşa etmek için kolları sıvayan Hiddink, hazırladığı transfer raporunda, istikrarını göklere çıkardığı Mehmet Topal'ın 'mutlaka alınmasını' istedi.

02.01.2016 10:08

Chelsea'de görevine son verilen Jose Mourinho'nun yerine görev getirilen Guus Hiddink, Fenerbahçe'nin istikrar sembolü Mehmet Topal'ı, Ada'ya götürmek istiyor. 69 yaşındaki çalıştırıcının, performansından memnun kalmadığı Nemanja Matic ve Obi Mikel'in yerine düşündüğü Topal'ın takımlarına büyük güç katacağını rapor ettiği belirlendi.

RAPORUNU VERDİ

Daha önce Türk Milli Takımı'nı çalıştıran, Topal'ı ise yakından tanıyan Hiddink'in raporunda, "Topal, İspanya (Valencia) deneyimi yaşamış kaliteli bir isim. Transferi, orta sahadaki sorunlarımızın giderilmesine büyük katkı yapacaktır. Tecrübesi ve güçlü kişiliği sayesinde adaptasyon sorunu yaşayacağını ise sanmıyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi.

BİZZAT DEVREYE GİRECEK

Raporunda, sarı-lacivertli yıldızın sözleşmesinin sezon sonunda bitmesinin kaçırılmaması gereken büyük bir fırsat olduğunu özellikle belirten Guus Hiddink'in, Premier Lig'de oynama hayallerini gizlemeyen Topal için bizzat devreye girebileceğini yönetimine aktardığı ifade edildi.

"ACELE EDİLMELİ"

Mehmet Topal, 4. sezonunu geçirdiği F.Bahçe'de kesintisiz olarak forma giyiyor. Hiddink'in, Türk Milli Takımı ile Euro 2006'da forma giyecek olan Topal'ın işinin bir an önce bitirilmesi gerektiğini yönetimine aktardığı belirtiliyor.

Chelsea, Mehmet Topal\'ı İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Chelsea, Mehmet Topal'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Gürtuna'nın: Chelse m Topal'ı alabilir çünkü stadın tuvalet temizliğinde ciddi sıkıntılar varmış 12 34 Yanıtla
  • xxx: top toplayıcı olarak mı ? 16 25 Yanıtla
    .....: sende kesin cinconlusun 30 4
  • chamakh: komik haber :))) 11 11 Yanıtla
  • Mll: Bir gs olarak tebrik ederim efendi adam nere gitse oynar. İstikrar önemli para alıp yatan tiplerden değil gorev adamı çok gorduk oran agriyo buram sakat deyip milyonları alanı yolun açık olsun memo 17 1 Yanıtla
  • Aasam olsada yatsak: Kor topal Herkesi istiyorlar Bu haberler baydi 8 10 Yanıtla
  • VANLI: yorumlara bakıyorum da sacmalamak otesinde mehmet topal kesinlikle her takimin kadrosunda bulundurmak isteyecegi bir oyuncu kesin ve net oynar riske girmez yorulmaz ve durmaz. 14 3 Yanıtla
  • FENERASYON: Chelsea Bu tescillli şikeci Fenerli kazmayı ne yapsın Allah aşkına... 3 12 Yanıtla
  • Aasam olsada yatsak: Butun dunya bizim futbolcularin pesinde biri su ise el atsin 13 1 Yanıtla
  • Sahte hoca A: Bu koca haberleri nerden buluyorsunuz 1 0 Yanıtla

Advertisement