Cocu'nun Akıl Hocası Oldu - Son Dakika
Spor

Cocu'nun Akıl Hocası Oldu

Cocu\'nun Akıl Hocası Oldu

Eredivisie’de bu sezon performansı beklentilerin çok altında kalan PSV, kulüp efsanelerinden Guus Hiddink’i, Phillip Cocu’ya yardımcı olması için göreve çağırdı.

08.02.2014 01:55

Matavz Rusya yolcusu

Hollanda Ligi'nde bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan ve lider Ajax'ın 15 puan gerisinde 7. sırada yer alan PSV, teknik kadronun daha tecrübeli bir ismin yol göstericiliğinde çalışması için, 67 yaşındaki kulüp simgelerinden Guus Hiddink'e teklif götürdü.

Teklifi hiç düşünmeden kabul eden Hiddink sezon sonuna kadar Cocu ve ekibine tavsiyelerde bulunacak.  Cuma günü kulübün resmi sitesinden de açıklanan haberle, 1987-90 ve 2002-06 yılları arasında PSV'de teknik direktörlük görevini yürüten ve lig ile Avrupa şampiyonlukları kazanan Hiddink 3. kez göreve başlamış oldu. "Zaten yapacak bir şeyim de yoktu, futbolun içinde olmayı her zaman seviyorum" diyerek Anzhi macerası sonrası sahalara dönmek için fırsat kolladığını gösteren Hiddink, 2014 Dünya Kupası sonrası Louis van Gaal'in bırakacağı Hollanda milli takım teknik direktörlüğüne oturacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Cocu'nun Akıl Hocası Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • anlatmaya gerek yok.: COCU EŞİTTİR AYKUT. 0 0 Yanıtla

Advertisement