Comolli'den Muriqi için transfer yanıtı: 20 milyon euroya sağ ayağını veririz - Son Dakika
Spor

Comolli'den Muriqi için transfer yanıtı: 20 milyon euroya sağ ayağını veririz

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, Vedat Muriqi için devre arasından 20 milyon euroluk teklif geleceğini söyleyen menajere verdiği cevap şaşırttı.

24.09.2019 09:45  Güncelleme: 09:54

Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Vedat Muriqi hakkında transfer iddiaları bitmek bilmiyor. Kosovalı golcü için son olarak Juventus'un derbiye gözlemci göndereceği ifade edilirken, birçok menajer oyuncunun durumunu sormak için Sportif Direktör Damien Comolli'nin telefonunu meşgul ediyor. Ancak Comolli, Vedat Muriqi için henüz kimseye fiyat dahi vermiş değil.

Comolli'den Muriqi için transfer yanıtı: 20 milyon euroya sağ ayağını veririz

"KULÜP ADINI SİZE VEREMEM"

Sabah'ın haberine göre; Sportif direktör Damien Comolli'nin son olarak bir İtalyan menajere verdiği yanıt ise çok konuşulacak cinsten... Comolli'den fiyat alamayan menajer, kendisine Ocak ayında teklif getireceğini iletti.

İtalyan menajer, F.Bahçeli yöneticiye, "Kulüp ismi söylemem ama ocak ayında Vedat için 20 milyon euro teklif getirebilirim. Buna bakışın nasıl olur?" diye sordu.

"20 MİLYON EUROYA SAĞ AYAĞINI VERİRİZ"

Damien Comolli aynı zamanda dostu olan menajerin bu sözlerine "20 milyon Euro'ya sağ ayağını veririz" şeklinde yanıt verdi ve konu kapandı.

Comolli\'den Muriqi için transfer yanıtı: 20 milyon euroya sağ ayağını veririz

Son Dakika Spor Comolli'den Muriqi için transfer yanıtı: 20 milyon euroya sağ ayağını veririz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • 8Taş: Yok 20 az gelir 50 isteyin yalnız patlarsa kötü olur fazla şişirmeyin :D Fenevbahçe kadar değişik bir takım yok süper ligin 100 karası bence :D 15 33 Yanıtla
    8Tasa Cevap diyen andavala cevap : Boş yapıyosun APTAL adam seni 17 7 8tasa cevap: Salaksın başka bi hataligin yoksa kesin sonuçları açıklıyorum SALAKSIN 10 0 korkusuz antepli: büyük takımların hangisi iyi birinin mafatına dokun da gör bence üç büyüklerin üçüde ligin 100 karası 5 4
  • Hemşinli: ORTA BACAĞINIDA GAASRAYA VER ALİ REİS. 14 2 Yanıtla
    Tırt: korkak... 0 1
  • Temel: Bütün FB takımı bu kadar edermi ? 6 10 Yanıtla
    Hamsi avi: Senide üstüne satın alıp başkalarına hediye eder 7 1
  • Yok 100 milyon euro :))): Ya bırakın bu işleri Koç holdingin basın asalakları aklınız basıyomu Vedat muriçin 20 milyon euro edeceği tam bir kalas o futbolcu denen züppe ilk önce gitsin o çirkin dişlerini yaptırsın 3 12 Yanıtla
  • pala remzi: comolli bence barcelona ile görüş messi + para karşılığı messi ile takas edilsin 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement