Conor McGregor'ın kendisini tecavüzle suçlayan kadını tuvalete götürdüğü ana ait video ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Conor McGregor'ın kendisini tecavüzle suçlayan kadını tuvalete götürdüğü ana ait video ortaya çıktı

İranlandılı dövüşçü Conor McGregor'ın kendisini tecavüzle suçlayan kadını elinden tutarak bir tuvalate götürdüğünü gösteren video ortaya çıktı. Kadın, burada kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ediyor. Videoda McGregor'un kadını zorla tuvalete soktuğu görülmese de mağdurun avukatı iddiasını sürdürüyor. McGregor ise suçlamaları reddetti.

17.06.2023 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İranlandılı dövüşçü Conor McGregor'ın kendisini tecavüzle suçlayan kadını elinden tutarak bir tuvalate götürdüğünü gösteren video orataya çıktı... Kadın, burada kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ediyor.

McGregor'un kendisini tecavüzle suçlayan kadını tuvalete götürdüğü ana ait video ortaya çıktı

Görüntüler, 10 Haziran'da gece yarısı civarında Miami'deki Kaseya Center'da çekildi... bu, Nuggets'ın 9 Haziran'da NBA finallerinin 4. maçında Heat'i yendiği gece oldu.

Videoda, siyah bir tişört giyen McGregor'un beyaz bir bluz giyen bir kadınla konuşmak için balo alanından ayrılıyor. Kadınla kısa bir sohbet ettikten sonra Conor, kadının elinden tutarak kadını bir tuvalete götürmek için yol açıyor.

Birkaç saniye sonra - tuvalet kapısı kapanıyor, içeriye başka kimsenin girmediği görülüyor.

McGregor'un kendisini tecavüzle suçlayan kadını tuvalete götürdüğü ana ait video ortaya çıktı

mağdurun avukatı Ariel Mitchell, mağdurun tuvalete "fiziksel olarak zorla" sokulduğunu, McGregor'ın burada ona tecavüz ettiğini söylemesine rağmen videoda herhangi bir zorlanma olduğu görünmüyor.

McGregor, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti... Perşembe günü temsilcileri tarafından yapılan bir açıklamada, "İddialar yanlıştır. Bay McGregor yıldırılamaz," denildi.

Conor McGregor\'ın kendisini tecavüzle suçlayan kadını tuvalete götürdüğü ana ait video ortaya çıktı

Son Dakika Spor Conor McGregor'ın kendisini tecavüzle suçlayan kadını tuvalete götürdüğü ana ait video ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement