Cuper Faturayı Oyunculara Kesti - Son Dakika
Spor

Cuper Faturayı Oyunculara Kesti

Cuper Faturayı Oyunculara Kesti

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, oyuncularının sahada sinirli davrandığını söyledi.

17.03.2013 16:53  Güncelleme: 09:17

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper 3-2 yenildikleri Gaziantepspor maçını değerlendirirken, "Oyuncularm sahada sinirliydi. Sakin olamadık. Zor duruma girdik." dedi.

Cuper ayrıca, "İstediğimiz oyunu sergileyemedik. İstediğimiz düzeni kuramadık. Herkes maçı izledi. Bugünden sonra 15 günümüz var. Bu 15 gün içinde düşünmemiz gerekiyor ve bazı şeyler yapmamız gerekecek. Ama yine de taraftar için biraz üzülüyorum. Stadyumu doldurdular ve çok kalabalıklardı. Takımı çok desteklediler ve biz onlara istediğimiz sonucu veremedik. Bu durumu nasıl çözeceğimize bakacağız." şeklinde konuştu.

Cuper, taraftarın kendisini istifaya davet etmesiyle ilgili soru üzerinede, "Herşeyin bir çözümü var, merak etmeye gerek yok" diye cevap verdi.

UYGUN: 3 PUAN İÇİN MUTLUYUZ

Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun ise deplasmanda 3 puan kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Orduspor'a başarılar dileyerek oyuncularını kutlayan Uygun, "Orduspor gibi zor bir deplasmanda seyircisinin mükemmel desteklediği, belkide Anadolu'da en fazlasıyla dolduran bir takımın önünde 3 puanı almak önemliydi. Bu baskıyı da biliyorduk. Bulunduğumuz konum itibariyle hem onların hem bizim çok puan anlamında sıkıntımız vardı. Böyle bir deplasmanda 3 gol atarak galip gelmemizden dolayı mutluluk duydum. Futbolcularımı kutluyorum." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Cuper Faturayı Oyunculara Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement