Granada Hocası, Dany'ye 45 Dakika Dayanabildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Granada Hocası, Dany'ye 45 Dakika Dayanabildi

18.12.2014 14:42  Güncelleme: 16:32

Granada Teknik Direktörü Caparros, sezon başından beri ilk kez forma şansı verdiği Dany Nounkeu'ya 45 dakika dayanabildi, devre arasında oyundan çıkardı.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Granada takımında hiç forma şansı bulamayan Dany Nounkeu dün muradına erdi. Takımının İspanya Kral Kupası'nda Cordoba ile yaptığı maçta ilk 11'de forma şansı bulan Kamerunlu savunmacı, yeni takımında siftah yaptı.

HOCASI OYUNDAN ÇIKARDI

Ancak teknik direktör Joaquin Caparros, 28 yaşındaki futbolcuya ancak 45 dakika dayanabildi. Granada hocası devre arasında Dany'yi oyundan alarak yerine Sylvain Babin'i sahaya sürdü.

GALATASARAY'DAN 390 BİN EURO'YA KİRALANMIŞTI

Beşiktaş'ta da geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Dany Nounkeu, bu sezon başında İspanyol ekibine sezon sonuna kadar kiralanmış, Galatasaray'a Granada bu transfer için 390 bin euro ödemişti. Tecrübeli futbolcu La Liga'daki 15 maçın hiçbirisinde forma şansı bulamadı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Granada Hocası, Dany'ye 45 Dakika Dayanabildi - Son Dakika


Advertisement