Daum, Fenerbahçe'nin Gündemindeki İsmi Yorumladı! - Son Dakika
Spor

Daum, Fenerbahçe'nin Gündemindeki İsmi Yorumladı!

Daum, Fenerbahçe\'nin Gündemindeki İsmi Yorumladı!

Fenerbahçe ve Köln'ün eski teknik direktörü Christoph Daum, ismi Fenerbahçe ile anılan Köln'ün Fransız forveti Anthony Modeste hakkında transfer açıklamalarında bulundu.

14.05.2017 04:55

Anthony Modeste, Köln'den ayrılacak mı? Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln ile çok iyi bir sezon geçiren Modeste hakkında tecrübeli teknik direktör Christoph Daum'dan önemli açıklamalar geldi.

Romanya Milli Takımı'nın teknik direktörü olan Christoph Daum, bu sezon Bundesliga'da 25 golü bulunan Fransız golcü hakkında, "Köln taraftarı Modeste'yi kalpten seviyor, o da bunu hissediyor. Ancak Modeste yaşının farkında ve başka bir yerde daha çok kazanabileceğini biliyor" şeklinde konuştu.

"TRANSFER OLMALI"

Modeste'nin ayrılması gerektiğini belirten Daum, "Modeste'nin 2021'e kadar Köln ile sözleşmesi var ama o kadar kalmayacak. Onu takımda tutmak, ayrılmasına izin vermekten daha riskli bir hareket olur. Değeri varken satılmalı." dedi.

50 MİLYON EURO'YA RET

29 yaşındaki futbolcu için Çin'den transfer teklifleri geldiği iddia ediliyordu. Modeste için Fenerbahçe'nin de adı geçiyor. Köln kulübünün başkan yardımcısı Tony Schumacher, geçen gün yaptığı açıklamada "Çin'den aldığımız tüm teklifleri geri çevirdik. Önce 40 milyon Euro teklif ettiler, ardından 50 milyon Euro'ya çıkardılar. Modeste, Avrupa'da etki yapmaya devam edecektir. Henüz 29 yaşında. Çin'e gitmek için daha çok genç. Giderse, İngiltere'ye gider." sözlerini kullandı.

(Sporx.com)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Daum, Fenerbahçe'nin Gündemindeki İsmi Yorumladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement