DB Belediyespor'da Sevinç Var - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor'da Sevinç Var

DB Belediyespor\'da Sevinç Var

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraşspor'u 2-1 yenerek kötü gidişatına son verdi.

01.12.2014 23:35

Ligin son haftalarında aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine yerleşen Yeşil kırmızılı Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Kahramanmaraş sporu maçın uzatma dakikalarında galibiyetle bitirmesi sevindirdi.

Yeşil – Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan yaptığı açıklamada, "Haftalardan beridir ki şansızlıklar olumsuzluklar peşimizi bırakmıyordu. Sahamızda oynayacağımız maça kesin galibiyet için çıkmıştık. Çünkü tek alternatifimiz oydu. Maç çok çekişmeli bir ortamda geçti. Maçın ilk yarısında gol pozisyonlarımızı değerlendiremeyince devre 0 – 0 kapandı.56. Dakikada kazandığımız penaltı atışından yararlanamadık aynı dakikada kaleciden dönen topu Ertan koç ağlara yolladı. 1-0 galip duruma geçtik.60. dakikada da ise aleyhimize verilen penaltıyı kalecimiz Serkan İpek kurtardı. 70 Dakikada yediğimiz beklemediğimiz bir golle 1 – 1 duruma girdik.93. Dakikada Sadat topu ağlara göndererek sahadan galip ayrılmaması sağladı. Rakibimiz 60 ve 83 dakikalarda gördüğü iki kırmızı kartla 9 kişi bitirdi maçı. Bu maçı kazanmamız bizlere ilaç gibi geldi, çünkü üzerimizdeki kara bulutu bir bakıma atmış olduk" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor'da Sevinç Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement