ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye
İki takım arasında Kral Kupası'ndaki 39. randevu sonrasında, Real Madrid rövanş için büyük bir avantaj elde ederek final kapısını araladı.
Real Madrid, bu sezon tarihinin en parlak dönemlerinden birini geçiren ezeli rakibinin 23 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu.
Bu sezon kaydettiği toplam 26 golle Atletico Madrid'in en büyük silahı olan Diego Costa, 61. dakikada Di Maria ile yaşadığı gerginliğin ardından sarı kart görerek rövanş maçında cezalı duruma düştü.
CASILLAS'IN REKORU SÜRÜYOR
Bu sezon sadece İspanya Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyen Real Madrid kaptanı Iker Casillas ise, üst üste gol yemediği dakika sayısını 772'ye çıkardı. Casillas, son golünü Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanan maçın 38. dakikasında Umut Bulut'tan yemişti.
Daha önce; kulüp tarihinde en uzun süre gol yemeyen kaleci unvanını, 1994-1995 sezonunda üst üste 658 dakika kalesini gole kapatan efsane isim Paco Buyo elinde bulunduruyordu.
"BİR 90 DAKİKA DAHA VAR"
Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, rakibinin iyi oynadığı kabul ederek, "Real Madrid çoık iyiydi ancak iki şutları bize çarpıp gol oldu. Gerçekten çok avantajlı bir skor aldılar. Hala bir 90 dakikamız daha var ve futbolda her şey olabilir" dedi.
Son Dakika › Spor › Real Madrid Finale Göz Kırptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.