Drogba: Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamalarına Geleceğim - Son Dakika
Spor

Drogba: Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamalarına Geleceğim

Drogba: Galatasaray\'ın Şampiyonluk Kutlamalarına Geleceğim

Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Didier Drogba, İstanbul'a gelerek eski takım arkadaşlarını ziyaret ederken "Şampiyonluk kutlamalarına da geleceğim" dedi.

16.03.2015 20:31  Güncelleme: 08:48

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen ve İstanbul'a özel işleri nedeniyle gelen Fildişi Sahilli futbolcu Drogba, sarı kırmızılı takımın antrenman yaptığı sırada Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Drogba, bir süre antrenmanı izledi ve arkadaşlarıyla sohbet etti.



"ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA GELECEĞİM"

GSTV'ye açıklamalarda bulunan Didier Drogba, Galatasaray'ın bu sezon şampiyon olacağına inandığını ifade ederek, şunları söyledi: "Buraya geldiğimi için çok mutluyum. Arkadaşlarımı ve Umut'un doğum gününü gördüm. İyi bir zamanlama oldu. Bu takımın bir hayali var. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hepimizin bu takımı çok iyi desteklemesi gerekiyor. Sezon sonu şampiyon olduğumuzda kutlamalara gelmek istiyorum." dedi.

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

Premier Lig'deki zirve yarışını da değerlendiren Drogba, "Chelsea'de de şampiyonluk yarışı bizim için oldukça zor olacak. Manchester United ve Arsenal gibi takımlarla karşı karşıya geleceğiz. Bu maçlar hiç de kolay olmayacak. Ama biz kalan maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Drogba: Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamalarına Geleceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Köksal: Hadi kan ne şampiyonluğu torunların ancak bir ihtimal gelir hah haaa 3 8 Yanıtla
  • gs1905: Adamın dibi dibi. 2 0 Yanıtla
  • gs1905: Adamın dibi dibi. 0 0 Yanıtla
  • mehmet.selim: En. buyuk. Galatasaray. sampiyon. ve. de. sampiyon. olacak. cok. fanatik. bir. galatasarayliyim. 0 0 Yanıtla

Advertisement