Lig kupası maçında Liverpoollu futbolcu Emre Can'ın bileğine basan Chelsea'nin golcüsü Diego Costa'ya 3 maç ceza verildi.
Lig kupası yarı final rövanş maçında yaşanan bir pozisyonda Liverpoollu Emre Can'ın ayak bileğine basan Chelseali Diego Costa'nın bu müdahalesi kamera kayıtlarına bakılarak incelendi. Bu görüntüleri inceleyen İngiltere Futbol Federasyonu (FA) İspanyol futbolcu Diego Costa'ya 3 maç ceza verdi.
Londra ekibinin golcüsü Diego Costa, aldığı bu 3 maç ceza sebebiyle takımının belki de en önemli ve zorluk derecesi de yüksek olan Manchester City, Aston Villa ve Everton maçlarında sahadaki yerini alamayacak. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › Diego Costa'nın Cezası Kesildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.