Diego Forlan Sezona Hazır - Son Dakika
Spor

Diego Forlan Sezona Hazır

Diego Forlan Sezona Hazır

Geçtiğimiz ay Japonya ligine Cerezo Osaka forması giymek için transfer olan Uruguaylı golcü Diego Forlan J-Lig’in başlaması için sabırsızlanıyor.

15.02.2014 10:30

Uzun zamandır büyük yıldızları lige getirmekte zorlanan Japon takımlarının suskunluğunu geçtiğimiz ay Cerezo Osaka bozmuş ve 34 yaşındaki Uruguaylı golcü Diego Forlan'ı Brezilya'nın Internacional takımından transfer etmişti.

Mart ayının ilk haftası başlayacak olan J-Lig, Aralık ayına kadar devam edecek ama Haziran ayında Dünya Kupası için bir ay ara verecek. Geçen sene ligi dördüncü sırada bitiren ve bu sene şampiyonluk hedefleyen Cerezo Osaka'nın çok şeyler beklediği Forlan ise omuzlarındaki yükün farkında.

"Bugüne kadar oynadığım takımlarda ne yaptıysam burada da onu yapacağım. Gol atacağım ve başarılı olacağım. Cerezo çok potansiyelli bir takım ve geçen sene neler yaptıkları ortada, benim amacım bunu daha da yukarıya taşımak olacak." şeklinde konuşan deneyimli yıldız Japonya'da futbola olan ilginin çılgınlık boyutunda olduğunu ve bunu beklemediğini de itiraf etti. Japonya liginin kalitesine güvendiğini ve burada Dünya Kupası için en iyi şekilde hazırlanacağına inandığını belirten Forlan yeni takımıyla çıkacağı ilk maç için sabırsız olduğunu sözlerine ekledi.

Cerezo ile yıllık 5.9 milyon dolara anlaşan Diego Forlan bu ücretle birlikte lig tarihinin en yüksek maaşlı oyuncusu olmuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Diego Forlan Sezona Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement