Diyarbakırlılar Şehit Gaffar Okkan'ı Unutmadılar - Son Dakika
Spor

Diyarbakırlılar Şehit Gaffar Okkan'ı Unutmadılar

Diyarbakırlılar Şehit Gaffar Okkan\'ı Unutmadılar

Sakaryaspor-Diyarbekirspor maçı için Sakarya’ya gelen bir grup Diyarbekirspor taraftarı Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret ettiler.

14.11.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakaryaspor-Diyarbekirspor maçı için Sakarya'ya gelen bir grup Diyarbekirspor taraftarı Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın mezarını ziyaret ettiler. Diyarbekirsporlular, Gaffar Okkan için yazdıkları şarkıyı okudular.

Sakaryaspor - Diyarbekirspor maçı için Sakarya'ya gelen Diyarbakırsporlular 24 Ocak 2001 tarihinde Diyarbakır Emniyet Müdürü iken şehit düşen Ali Gaffar Okkan'ın mezarını ziyaret ettiler. Emniyet Müdürlüğü yaptığı süre boyunca Diyarbakırlıların gönlünde taht kuran Gaffar Okkan'ın mezarını ziyaret ederek dua eden Diyarbekirsporluları, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 25. dönem Sakarya milletvekili Ali İnci ve Sakaryasporlu taraftarlar karşıladı.

Diyarbakırlılara vefalarından dolayı teşekkür eden 25. dönem Sakarya milletvekili Ali İnci, Sakarya ve Diyarbakır arasında kurulan gönül köprüsünün hiçbir zaman yıkılmayacağını ifade etti. 2001 yılında Diyarbakır'da şehit olan Hendekli Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın mezarının her yıl Diyarbakırlılar tarafından ziyaret edildiğini ifade eden Ali İnci, "Emniyet müdürümüzün şehit edilmesinden sonra Diyarbakır'da doğan yüzlerce çocuğa Gaffar ismi verildi. Biz o çocuklarımızı Hendek'te misafir ettik, iki defa Diyarbakır'a giderek onlarla bir araya geldik. Gaffar Okkan'ın hayatı ile ilgili sempozyum düzenledik. Onun Diyarbakırlılarla olan gönül bağını anlamaya çalıştık" dedi.

Diyarbekirsporlular Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve 25. dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci'ye Diyarbekirspor atkısı hediye ettiler. Diyarbakır'dan getirdikleri Diyarbekirspor atkısını Hendek Kültürevi'de bulunan Ali Gaffar Okkan'a ait olan bölüme hediye bıraktılar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakırlılar Şehit Gaffar Okkan'ı Unutmadılar - Son Dakika


Advertisement