Dizar : Zapotocny Konusunu Bu Akşam Ya Da Yarın Sonuçlandıracağız - Son Dakika
Spor

Dizar : Zapotocny Konusunu Bu Akşam Ya Da Yarın Sonuçlandıracağız

Dizar : Zapotocny Konusunu Bu Akşam Ya Da Yarın Sonuçlandıracağız

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Ilıca Beldesi'nde bulunan Emirhan Spor Kompleksi'nde sürdürüyor

04.01.2011 23:17

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 23 puanla 8'inci sırada tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Ilıca Beldesi'nde bulunan Emirhan Spor Kompleksi'nde sürdürüyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu'nda olması nedeniyle takım, antrenör Arif Erdem yönetiminde idman yaptı. Sabah yaklaşık 1 saat idman yapan takım, öğleden sonra da düz koşunun ardından iki ayrı grup halinde çift kale maç yaptı. Antrenman boyunca Turuncu-lacivertli ekipte futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 11 Ocak Salı günü saat 13.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bank Asya ekiplerinden Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

4 yıldır aynı yerde kamp yaptıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, kamp ortamından çok memmun olduklarını söyledi. Antrenmanların çok iyi geçtiğini belirten Dizar, şöyle konuştu:

"İyi bir kadromuz vardı. İlk yarı itibari ile bir hayli futbolcumuzun sakatlanması sebebiyle sıkıntılı geçti. Özellikle son 5 haftada sıkıntılar yaşadık. Stoper noktasında çok sıkıntımız vardı. Şu an itibariyle hepsi iyileşti ve kampa katıldılar. Yabancılar da ülkelerinden döndü. İkinci yarı bizim için iyi geçecek."

Beşiktaşlı Tomas Zapotocny'e transfer teklifi götürdüklerini de kaydeden Dizar, "Tahmin ediyorum bu akşam ya da yarın bu konuyu da sonuçlandırmış olacağız. Zapotocny'in aklında ailesinin isteği ile Prag'da oynama fikri vardı, bunu değerlendiriyor. Umuyorum ki onu da kadromuza dahil ederiz. Sanırım yarın netlik kazanacak" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dizar : Zapotocny Konusunu Bu Akşam Ya Da Yarın Sonuçlandıracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement