Domaniç'teki Tarihi Güreşlere Davullarla Davet - Son Dakika
Spor

Domaniç'teki Tarihi Güreşlere Davullarla Davet

Domaniç\'teki Tarihi Güreşlere Davullarla Davet

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde Belediye’nin düzenlediği 656. Tarihi Yağlı Güreşler ve halk konserleri için davulcular davet gerçekleştirdi.

08.08.2015 16:05

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde Belediye'nin düzenlediği 656. Tarihi Yağlı Güreşler ve halk konserleri için davulcular davet gerçekleştirdi.

Tavşanlı ilçe merkezinde cadde ve sokaklarda dolaşan Edirneli davulcular halkı yarın gerçekleştirilecek tarihi yağlı güreşlere davet ettiler.

Deden toruna Edirne Kırkpınar davulcularından Faris Zurnacı, Domaniç Güreşleri'ne davet ederken; "Dedem Osman Zurnacı 55 yıl bil fiil davul zurna ekip şefliği yapmıştı. Bu topraklar Osmanlı'nın doğduğu topraklardır. Yarın Domaniç'e gelen güreşçilerimiz tüm gün kol bağlayacaklar ve kıran kırana bir mücadele olacak. Kütahya'da gösterilen ilgiyi başka illerde pek fazla göremiyoruz. Yarın için tüm halkımızı Domaniç Ebe Çamlığı'na beliyoruz" dedi.

Akşam saatlerine halk konserinde ise yöre sanatçıları Demiröz Kardeşler, İsmail Erçek, Jale İlgün, Özlem Ören ve Yörük kızı Fatoş Kadıoğlu sahne alacak. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Domaniç'teki Tarihi Güreşlere Davullarla Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement