Bundesliga'da 7.hafta karşılaşmalarında sahasında Hamburg'u konuk eden Borussia Dortmund, rakibine 1-0'lık skorla boyun eğerek ligde üst üste oynadığı dördüncü maçında da puan kaybı yaşadı.
Maça hızlı başlayan taraf Hamburg, ilk bölümlerde Nicolai Müller ile iki kez gole yaklaştı ama bu pozisyonlarda gol sesi çıkmadı.
LAGOSSA GALİBİYETİ GETİRDİ
35. dakikada ise sahneye Pierre-Michel Lasogga çıktı. Ani gelişen atakta Müller'in pasında ceza sahasına sokulan golcü oyuncu, müsait durumda yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı ve ilk yarının sonucunu ilân etti: 0-1.
DORTMUND UĞRAŞTI AMA...
Borussia Dortmund ikinci yarıda rakip kaleyi adeta abluka altına alsa da yakaladığı bir türlü değerlendiremedi ve 90 dakika sonunda üç puan Hamburg'un oldu.
Dortmund bu sonuçla 7 puanda kalırken, Hamburg ise puanını 5'e yükseltti.
Son Dakika › Spor › Borussia Dortmund, Hamburg'a 1-0 Yenildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.