Draxler İçin Flaş Açıklama - Son Dakika
Spor

Draxler İçin Flaş Açıklama

Draxler İçin Flaş Açıklama

Avrupa devlerinin rüyalarını süsleyen Alman Milli futbolcu Julian Draxler ile ilgili flaş bir açıklama geldi.

05.02.2014 17:30

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Alman futbolunun gelecekteki en büyük yıldızlarından biri olması beklenen Julian Draxler için, Manchester United, Real Madrid, Arsenal ve Chelsea sıkı bir transfer savaşına girişmişti.

Schalke 04 denetleme kurulu başkanı Clemens Tonnies, Sport Bild'e yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Draxler'in 1-2 yıl daha bizimle kalması doğru olur. Ancak onun gibi süper yetenekli birini sonsuza kadar Schalke'de tutamayacağımızı da biliyoruz. Onun için bir kulüp gelirse, transferi engelleyemeyiz. Bu hiç adil olmaz. Ancak kendisinin Bayern Münih'e gitmek isteyeceğini sanmıyorum."

Sezon sonunda Schalke'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 20 yaşındaki futbolcunun, 45.5 Milyon Euro'luk bir bonservis bedeli olacağı tahmin ediliyor. Draxler, Mayıs ayında kulübü Schalke ile olan mevcut sözleşmesini 2018'e kadar uzatmıştı.

Bu sezon Schalke'de 10 numaralı formayı giymeye başlayan Draxler, müthiş formunu sürdürürken, 23 resmi maçta sahaya çıktı ve 5 gol atıp 6 asist yaptı.

Draxler, 2012 Ekim'de Montpellier ile oynanan maçta fileleri havalandırmış ve 19 yaş artı 13 günle Şampiyonlar Ligi tarihinde gol atan en genç Alman futbolcu unvanını eline geçirmişti. Önceki rekor, 19 yaş artı 100 günle Lars Ricken'e aitti.

Alt yapısından yetiştiği Schalke'de 2010-2011 sezonundan itibaren A takımda hizmet vermeye başlayan Draxler, Alman ekipte toplam 132 resmi maçta görev alıp 26 gol atarken, 21 de asist yaptı. Draxler, Almanya A Milli takım formasını da 10 defa terletti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Draxler İçin Flaş Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement