Draxler Transferinde Arsenal'a Kötü Haber: Bayern Münih de Yarışa Katıldı - Son Dakika
Spor

Draxler Transferinde Arsenal'a Kötü Haber: Bayern Münih de Yarışa Katıldı

Draxler Transferinde Arsenal\'a Kötü Haber: Bayern Münih de Yarışa Katıldı

Arsenal'in uzun süredir ilgilendiği Julian Draxler için şimdi de Bayern Münih devreye girdi.

25.02.2014 19:42

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke'de forma giyen Julian Draxler'in hangi takıma transfer olacağı büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

Ada basınında son çıkan haberlere göre, Arsenal'ın uzun süredir transfer etmek istediği genç yıldız ile Bayern Münih de ilgileniyor. Ocak ayında Arsenal ile Schalke arasında gerçekleşen transfer görüşmelerinden Schalke serbest kalma bedeli olan 37.8 milyon sterlin bonserviste direttiği için sonuç çıkmamıştı.

Londra ekibinin 20 yaşındaki yıldız için yazın bir teklif daha yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bayern Münih ise Toni Kroos'un takımdan ayrılması ihtimaline karşı Draxler'i listesine aldı. Draxler'in de Alman devinde forma giymeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Draxler derwesten.de'ye yaptığı açıklamada, "Neuer'e bakın. Bayern'de oynamayacağından %100 emindi, fakat beş yıl içinde fikri değişti. Benim için de aynısı geçerli olabilir. Eğer bir kulüpte oynamayacağınızı söyler ve daha sonra oraya giderseniz, tepkiler çok büyük olabiliyor" sözleriyle konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Draxler Transferinde Arsenal'a Kötü Haber: Bayern Münih de Yarışa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement