Dünya Kupası: Brezilya - Şili / Maç Özeti - Son Dakika
Spor

Dünya Kupası: Brezilya - Şili / Maç Özeti

Dünya Kupası: Brezilya - Şili / Maç Özeti

Dünya Kupası 2. Tur Brezilya - Şili karşılaşmasının özet görüntüleri Eurosport'ta!

27.06.2014 04:07

Brezilya

Kilit oyuncu: Ramirez

Takımda Neymar, Hulk ve Thiago Silva gibi gösterişli yıldızlar varken burda Ramires’i görmek şaşırtabilir fakat “orta sahanın dinamosu” teriminin birebir karşılığı olan yıldız oyuncu, değerleri toplamı yüz milyonlar eden Brezilya’nın defans ve forvet hattı arasında deyim yerindeyse ortalığı toparlayacak olan oyuncu olacak.

Diziliş: 4-2-3-1

Muhtemel 11: Julio Cesar; Alves, Luiz, Silva, Marcelo; Ramires, Gustavo; Neymar, Oscar, Hulk; Fred

Brezilya - Şili Dünya Kupası 2. Tur karşılaşması 28 Haziran 2014 Cumartesi günü TSİ 19:00'da oynanacak. Karşılaşma TrtSpor ekranlarından naklen yayınlanacak.

BREZİLYA

Futbolun beşiği Brezilya, futbolun en büyük organizasyonunda bu sefer her zaman olduğundan daha fazla istekli daha fazla arzulu. Kupanın Brezilya’da oynanacağının açıklanmasından beri bitmek bilmeyen halk protestolarına karşı en iyi cevabı sahadaki 11 Brezilyalıdan başkası veremez. Bunun bilincinde olan Sambacılar’ın bu kupayı kazanması için birden fazla sebebi var. Neymar, Oscar, Hulk gibi hücümcu isimler içimizdeki “Brezilya heyecanı”nı uyandırırken Thiago Silva, Dani Alves ve David Luiz gibi üst düzey savunmacılar ise bu takımın ne kadar ciddiye alınması gerektiğini ortaya koyuyor. Orta sahadaki dinamolar Ramires ve Gustavo, teknik direktör Scolari’nin 2002 anılarını canlandırmak için ekstra br şeye mahal bırakmıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Dünya Kupası: Brezilya - Şili / Maç Özeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement