Dünya Şampiyonu'ndan Başbakan Erdoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Dünya Şampiyonu'ndan Başbakan Erdoğan'a Ziyaret

Dünya Şampiyonu\'ndan Başbakan Erdoğan\'a Ziyaret

Muay Thai milli takım antrenörü Hakan Şahade ve Star Academy Spor Kulübü sporcuları, Başbakan Erdoğan'ı ziyaret etti.

06.10.2013 16:48  Güncelleme: 09:36

Şampiyonluk sözünü gerçekleştiren Muay Thai milli takım antrenörü Hakan Şahade ve Star Academy Spor Kulübü sporcuları, Adana'da açılışlarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan'ın kaldığı HiltonSA Oteli'ne kızı Melisa ile birlikte gelen Şehade ve sporcuları, Erdoğan'ın futbol oynadığı döneme ait olan üzerinde, "Sporcuyu ve sporu seven Başbakan Recep Tayyip Erdoğan" yazılı çerçeveli fotoğrafı armağan etti.

Adana'da Muay Thai sporunun gelişmesi konusunda yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirten Şehade, "Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda gerek Türkiye şampiyonları, gerekse Dünya şampiyonları çıkarmayı başararak, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Daima yanımızda olarak büyük destek ve ilgisini gördüğümüz Valimiz Hüseyin Avni Coş'a teşekkür ediyoruz" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Fotoğrafını gören Başbakan Erdoğan ise, "Bu fotoğrafı nereden buldunuz. Beni çok mutlu ettiniz. Teşekkür ederim" dedi.

Ülkede başarılı sporcuların kendilerini daima gururlandırdığını belirten Başbakan Erdoğan, "Böyle şampiyon sporcuların olması, bizleri mutlu ediyor. Her zaman sporcunun yanındayız ve destekliyoruz" diye konuştu.

SÖZÜNÜ TUTTU, EŞOFMANINI HEDİYE ETTİ

Star Academy Spor Kulübü sporcularından Hayri Doğan Hozanlı, 2012 Muay Thai Dünya Şampiyonu olduktan sonra Ocak ayında ziyaret ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 13-17 Mart tarihleri arasında İstanbul'da yapılan 2013 Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda ünvanını koruma sözü vermişti. Yapılan şampiyonada ikinci kez üst üste dünya şampiyonu olan Hozanlı, Başbakan Erdoğan'a verdiği sözü tuttu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dünya Şampiyonu'ndan Başbakan Erdoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement