Duygulanmamak elde değil! Fenerbahçe'den ayrılan Szalai, gözyaşlarına hakim olamadı - Son Dakika
Spor

Duygulanmamak elde değil! Fenerbahçe'den ayrılan Szalai, gözyaşlarına hakim olamadı

Fenerbahçe'den Hoffenheim'e transfer olan Attila Szalai'nin ayrılış videosunda duygusal anlar yaşadığı görüldü. Yıldız futbolcu taraftarlara veda mesajı yayınladı. Sarı lacivertliler, yıldız futbolcu için resmi sitesinden bir veda videosu yayınlandı. Videoda Macar stoperin duygu dolu anlar yaşadığı görüldü. Alman ekibi, Fenerbahçe'ye 12.3 milyon euro ödeyecek.

24.07.2023 19:35

Fenerbahçe'den Hoffenheim'e transfer olan Attila Szalai'nin ayrılış videosunda duygusal anlar yaşadığı görüldü. Yıldız futbolcu taraftarlara veda mesajı yayınladı.

GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Fenerbahçe, Attila Szalai'nin transferi konusunda Hoffenheim ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Sarı lacivertliler, yıldız futbolcu için resmi sitesinden bir veda videosu yayınlandı. Videoda Macar stpoerin duygu dolu anlar yaşadığı görüldü.

12.3 MİLYON EURO ÖDENECEK

Sarı-lacivertlilerde oynadığı sezonlarda başarılı işler yapan Macar stoper için Alman ekibi, Fenerbahçe'ye 12.3 milyon euro ödeyecek.

Duygulanmamak elde değil! Fenerbahçe'den ayrılan Szalai, gözyaşlarına hakim olamadı
Duygulanmamak elde değil! Fenerbahçe\'den ayrılan Szalai, gözyaşlarına hakim olamadı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Duygulanmamak elde değil! Fenerbahçe'den ayrılan Szalai, gözyaşlarına hakim olamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tan ermetin: Profesyonelliğinle , karakterinle bizde seni çok sevdik kardeşim . Yolun bahtın açık olsun... Inşallah seneye Kim'le Bayern de buluşursunuz ... 3 0 Yanıtla
  • MEHMET SÖNMEZ: Biz kimin içten kimin para için oynadığını biliriz, Gerçek Fenerbahçe taraftarı senin yüreği biliyor yolun açık olsun. Dileriz çoook başarılı olursun, kapımız sana her zaman açık... 2 0 Yanıtla

Advertisement