Eczacıbaşı Vitra'da 3 İsimle Yollar Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Eczacıbaşı Vitra'da 3 İsimle Yollar Ayrıldı

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı'nda oyuncular Meliha İsmailoğlu, Güldeniz Önal ve Dilara Bağcı ile yollar ayrıldı.

09.05.2019 18:48

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı'nda oyuncular Meliha İsmailoğlu, Güldeniz Önal ve Dilara Bağcı ile yollar ayrıldı.

Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, smaçör pozisyonunda oynayan Meliha İsmailoğlu ile Güldeniz Önal ve libero bölgesinde görev yapan Dilara Bağcı ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı bildirildi.

Açıklamada, 3 voleybolcuya da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, kariyerlerinde başarı dileğinde bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eczacıbaşı Vitra'da 3 İsimle Yollar Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement