Ege Üniversitesi DAÇKA çeyrek finale yükseldi - Son Dakika
Spor

Ege Üniversitesi DAÇKA çeyrek finale yükseldi

Ege Üniversitesi DAÇKA çeyrek finale yükseldi

Ege Üniversitesi DAÇKA, Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off son 16 turunun üçüncü müsabakasında Bordo Sportif RS'yi 73-67 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

03.04.2024 11:43  Güncelleme: 11:48

Ege Üniversitesi DAÇKA, Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off son 16 turunun üçüncü müsabakasında, rakibi Bordo Sportif RS'yi 73-67 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Ege Üniversitesi DAÇKA, Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off son 16 turunun üçüncü müsabakasında Bordo Sportif RS ile karşı karşıya geldi. Rakibini zorlu karşılaşmada 73-67 mağlup eden Ege Üniversite DAÇKA, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Böylece adını son 8'e yazdıran İzmir ekibi, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile eşleşti. İki takım arasındaki ilk maç ise 7 Nisan Pazar günü Konya'da oynayacak.

Maçtan notlar

Maçın hakemliğini; Melikşah Mercan, Hasan Kamil Takınyalıoğlu ve Hakkı Ünver üstlenirken, mücadele boyunca büyük bir rekabet vardı. İlk çeyreği 14-20 geride kapatan Ege Üniversitesi DAÇKA, ikinci çeyrekte de zorlu mücadeleyi sürdürdü ve skoru 28-36'ya getirdi. Üçüncü çeyrekte hücumda etkili olan Ege Üniversitesi DAÇKA, skoru 43-48'e getirerek son çeyreğe umutla girdi.

Son çeyrekte ise Ege Üniversitesi DAÇKA, sert geçen mücadelede iyi bir performans sergileyerek skoru 73- 67'ye getirdi ve sahadan galip ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ege Üniversitesi DAÇKA çeyrek finale yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement