Elazığspor'da Kongre, Yine Yapılamadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığspor'da Kongre, Yine Yapılamadı

Elazığspor\'da Kongre, Yine Yapılamadı
06.09.2014 13:46  Güncelleme: 14:54

PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'un bugün yapılacak olan kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yine ertelendi.

PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'un bugün yapılacak olan kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yine ertelendi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'da, kayyum tarafından atanan yönetiminin aldığı kararla bugün saat 13.00'da Öğretmenevi'nde olağanüstü kongre yapılması bekleniyordu. Kongre, katılım olmadığı ve gerekli çoğunluk sağlanamadığı için önümüzdeki hafta aynı saat ve yerde yapılmak üzere ertelendi.

Elazığspor'un daha önce istifa eden başkanı Selçuk Öztürk, takımın sahipsiz kalmaması için tekrar adaylığını açıklamıştı. Önümüzdeki hafta çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan kongrede eski başkan Öztürk'ün aday olarak kongrede yer alması bekleniyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor'da Kongre, Yine Yapılamadı - Son Dakika


Advertisement