Elazığspor'da Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Elazığspor'da Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları

Elazığspor\'da Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları

Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo beyazlı ekipte, İspanyol oyuncu Vitolo için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi

10.09.2013 22:01

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Torku Konyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Trond Sollied'in şehir dışında olması nedeniyle yardımcı antrenör Erol Bulut yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleşen idman, istasyon çalışmasıyla başladı. Antrenman, koşu ve pas çalışmalarının ardından açma ve germe hareketleriyle sona erdi.

Yardımcı antrenör Bulut, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Torku Konyaspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Taraftara 3 puan hediye etmek için sahaya çıkacaklarını ifade eden Bulut, "Sadece önümüzdeki maç değil, bütün maçlar bizim için zor olacak. Her maça final havasında çıkmamız lazım. Maçtan maça düşünmemiz lazım. O yüzden en iyi şekilde çalışmalarımızı sürdürüp, Torku Konyaspor maçına hazır olacağız" dedi.

Vitolo'ya süpriz doğum günü

Bu arada, Yunanistan'ın Panathinaikos takımından transfer edilen İspanyol oyuncu Victor Vitolo için antrenmanın sonunda sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Doğum günü pastasındaki mumları üfleyen Vitolo, takım arkadaşlarına bu sürpriz için teşekkür etti. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Elazığspor'da Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement