Elazığspor - Giresunspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Elazığspor - Giresunspor Maçının Ardından

Elazığspor - Giresunspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 12. haftasında Elazığspor, evinde Giresunspor’a 2-1 mağlup oldu.

07.12.2014 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Elazığspor, evinde Giresunspor'a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, hakeme sert eleştirilerde bulundu. Kazananın her zaman haklı olduğunu belirten Özat, "Bu işin gerçeği. Biz bugün kazanmayı hak edecek mücadele ortaya koymadık. O konuda oyuncularıma kızgınım" dedi.

"TÜRK FUTBOLU TABİ Kİ GELİŞMEZ"

Özat, oyuncuların hakemi bahane etmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Ben kimsenin görüşlerime değer vermesini beklemiyorum, umurumda bile değil. Ama size şunu çok net bir şekilde ifade edeyim ki, bu işin üstünde olup da açılıştan açılışa gidip de, onu bunu buraya davet edip de, seminer yapıp da Türk futbolunu bir yere getiremezsiniz. 3. ligde yaş sınırlaması var. 26 yaşından sonra insan haklarına aykırı diye bu çocuklar oynayamıyor. Bu çocuklardan alıp profesyonel eğitim verip hakem yetiştirmiyorsun, bakkaldan, manavdan, kasaptan, askerden, müsteşardan hakem yapıyorsun, 'Türk futbolu niye gelişmiyor' diyorsun. Türk futbolu tabi ki gelişmez. Profesyonel insanların içine yan meslek olarak bu işi yapanları sokarsanız gelişmez. Biz ilk defa hakem kararı ile yenilen takım değiliz, son da olmayacağız. Belki bir gün hakem kararı ile de kazanacağız. Ama hakeme, 'tek doğru verdiğin karar' diyorum, 'atarım seni' diyor. Kimi atıyorsun sen? Küfür mü var? Öyle saç kestirmekle Collina olunmuyor. Ayıp ya. Nasıl olsa kolay, Ümit konuşsun, Ahmet konuşsun ceza. Zaten cezadan başka bir şey vermiyorlar ki. Federasyonun kasasına giren paranın 4'te 3'ü cezalardan giriyor. Para toplanıyor da ne oluyor ki, sanki Türk futbolu bir yere gidiyor, Kazakistan'ı yeniyor seviniyor" şeklinde konuştu.

GİRESUNSPOR CEPHESİ

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, "Maçın geneline baktığımız zaman Elazığspor'un son 4 iç saha maçını kazandığını biliyorduk. Öne geçtiği maçlarda iyi mücadele ederek kazandığı maçlar vardı. Bunları iyi analiz etmiştik. Bu maçta bizim oyuncularımızın da iyi reaksiyon gösterdiğini düşünüyorum. Geriye düşmemize rağmen, dönüşümüz iyi oldu. Eksikliklerimiz hala var. Hiçbir zaman rehavete kapılmayacağız. Çok ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Deplasman karnemiz iyi görünüyor, onu devam ettirdiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Galipken de eksikliklerimizi görmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Chichulin'in attığı golde elini kullandığını görüp görmediği sorulan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Pozisyon biraz uzakta oldu. Bir tepki vardı. Maalesef hakem hataları oluyor. Biz el varsa böyle bir golle zaten kazanmayı istemeyiz. Hak ederek kazanmayı isteriz. Ama bugün performansımıza baktığımız zaman Alican'ın net bir pozisyonu var. O gol olsa belki daha şaibesiz bir galibiyet alacaktık" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor - Giresunspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement