Elazığspor Remi Gomis'i İstiyor - Son Dakika
Spor

Elazığspor Remi Gomis'i İstiyor

Elazığspor Remi Gomis\'i İstiyor

Elazığspor, dış transfer çalışmaları kapsamında, son olarak Fransa 1.Lig ekiplerinden Valenciennes'in orta saha oyuncusu Remi Gomis'i listeye aldı.

05.06.2012 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor, dış transfer çalışmaları kapsamında, son olarak Fransa 1. Lig ekiplerinden Valenciennes'in orta saha oyuncusu Remi Gomis'i listeye aldı.

Elazığspor, Fransa 1. Lig ekiplerinden Valenciennes'in orta saha oyuncusu Remi Gomis'i listeye aldı. Gençlerbirliği'nden Herve Tum ile Fenerbahçe'den Fabio Bilica'yla büyük ölçüde anlaşma sağlayan ancak transfer işlemlerine resmiyet kazandıramayan Bordo-beyazlıların, gündeminde bu kez Fransa 1. Lig ekiplerinden Valenciennes'in orta saha oyuncusu Remi Gomis var. Fransa 1. Lig ekiplerinden Valenciennes'in önemli isimlerinden olan Gomis'le görüşmelerin devam ettiği bildirildi. 1984 Yılı'nda Fransa'da dünyaya gelen Elazığspor'un yeni transfer gözdesi Remi Gomis'in, Senegal ve Fransa olmak üzere çifte vatandaşlığı bulunuyor. 1.80 Boyu'ndaki ön libero, Valenciennes Kulübü'ne 3 sezon önce, bir başka Fransız ekibi Caen'den transfer oldu.

Valenciennes Formasıyla bu sezon 32 maçta görev yapan ve 2 bin 394 dakika sahada kalan Senegalli yıldızın, 3 kez golü ve 4 asisti bulunuyor. Remi Gomis, kariyeri boyunca 13 kez de Senegal Milli Takım formasını giydi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor Remi Gomis'i İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement