Emirates'de Dev Randevu: Arsenal - Manchester United - Son Dakika
Spor

Emirates'de Dev Randevu: Arsenal - Manchester United

Emirates\'de Dev Randevu: Arsenal - Manchester United

Premier Lig'de Arsenal, sahasında Manchester United'ı konuk ediyor.

21.11.2014 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'de 12. hafta karşılaşmalarında Arsenal ile Manchester United, Emirates'de kozlarını paylaşıyor.

Manchester United'ın bir puan önünde 6. sırada yer alan Arsenal, yeni stadyumunda hiç kaybetmediği rakibi karşısında alacağı galibiyetle üst sıralara tırmanmayı hedeflerken, Manchester United da zorlu deplasmandan üç puanla dönerek artık galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Arsenal'in yaz transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Danny Welbeck, eski takımına karşı ilk mücadelesini verecek olmanın heyecanını yaşıyor. Ancak hafif sakatlığı bulunan oyuncunun durumu henüz belirsizliğini koruyor.

Arsenal'de Mikel Arteta ve Olivier Giroud sakatlıklarını atlatırken, Mathieu Debuchy, Abou Diaby ve Laurent Koscielny'nin sakatlıkları ise sürüyor. Arsene Wenger, maç öncesi yaptığı açıklamada bir süredir sahalardan uzak kalan Mesut'un dizindeki sakatlık nedeniyle Ocak ayına kadar forma giyemeyeceğini açıklamıştı.

Manchester United cephesinde de sakatlık sorunları devam ediyor. Daley Blind, Phil Jones, Marcos Rojo, Johny Evans, Rafael' ve Radamel Falcao zorlu maçta sakatlıkları nedeniyle görev alamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Luke Shaw'un durumunun ise maç saatinde belli olması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LERArsenal: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Ramsey, Arteta, Walcott, Alexis, Cazorla, Welbeck (Şüpheli)

Manchester United: De Gea, Valencia, Smalling, Blackett, Shaw (Şüpheli), Carrick, Fellaini, Januzaj, Rooney, Di Maria, Van Persie

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Emirates'de Dev Randevu: Arsenal - Manchester United - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement