Emre Can'dan Mourinho'ya Tepki - Son Dakika
Spor

Emre Can'dan Mourinho'ya Tepki

Emre Can\'dan Mourinho\'ya Tepki

İki İngiliz devinin Lig Kupası mücadelesinde gergin anlar yaşandı.

28.01.2015 10:47

İngilitere Lig Kupası yarı finalinde Chelsea ile Liverpool arasında oynanan mücadelede Diego Costa'nın Türk asıllı oyuncu Emre Can'a yaptığı sert müdahale sonrasında ortalık karıştı.

Diego Costa'nın Emre Can'a yaptığı faulden sonra Mourinho ile Emre Can arasında sert bir tartışma yaşandı.

COSTA İKİ KEZ ÇİĞNEDİ

Karşılaşmaya damgasını vuran anların başrol ismi ise Chelsea'nin golcüsü Diego Costa oldu. 12. dakikada taç çizgisi kenarında Liverpool'un Türk asıllı futbolcusu Emre Can'ın bileğine basan Costa, 55. dakikada da Martin Skrtel'i adeta çiğnedi ancak bu iki centilmenlik dışı hareketi de hakem Michael Oliver tarafından cezalandırılmadı.

Taç çizgisi kenarında yaşananların ardından Emre Can adeta çılgına döndü ve teknik direktör Jose Mourinho ile büyük bir tartışma yaşadı.

"TAMAMEN KAZAYDI"

Portekizli teknik adam ise, öğrencisi Costa'yı savunarak, "Tamamen kazaydı. Costa ayağını yere koyarken topa bakıyordu. İsterseniz Costa'ya verilmeyen penaltıyı konuşalım. Costa'yı rahat bırakın ve futbolunu oynasın" dedi.

Jordan Henderson ve Lucas'ın ikinci sarı kartlarını görmediğini dile getiren Mourinho, "Konuşursam her zaman olduğu gibi yine federasyon ceza verecek. Ama çok netti. Kabul edilmesi çok zor. Kazanmış olsak da kendine 'neden' diye soruyorum" dedi.

"ÇİRKİN HAREKETLER"

Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers da, "Çok çirkin hareketlerdi. Konuşmaya bile gerek yok. Birinci sınıf futbolcu ve hakemlerin göremeyeceği şekilde yapacak kadar akıllı" ifadesini kullandı.

İngiltere Lig Kupası yarı finalinde, uzatmalarda bulduğu golle Wembley biletini alan taraf Chelsea oldu.

Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 90 dakikasında gol sesi çıkmazken, uzatmalarda sahneye çıkan Branislav Ivanovic kafa golüyle takımını finale taşıdı.

1965, 1998, 2005 ve 2007'de olmak üzere 4 kez bu kupayı havaya kaldıran Chelsea, böylelikle tarihinde 7. kez İngiltere Lig Kupası'nda finale kaldı.

Chelsea'nin 1 Mart tarihinde Wembley Stadı'nda oynanacak finaldeki rakibi, Tottenham-Sheffield United eşleşmesinin galibi olacak.

addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '', '', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', 'eplayer16', {age:1417475729179});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Emre Can'dan Mourinho'ya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement