Emre Mor'un Eski Menajerinden Manidar Paylaşım! - Son Dakika
Spor

Emre Mor'un Eski Menajerinden Manidar Paylaşım!

Emre Mor\'un Eski Menajerinden Manidar Paylaşım!

Emre Mor'un kadro dışı kalması üzerine eski menajeri Muzzi Özcan sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı

07.04.2018 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli oyuncu Emre Mor, İspanya'da forma giydiği Celta Vigo takımında kadro dışı kaldı. Daha önce Borussia Dortmund takımına transfer olan ancak istediği performansı sergileyemen Emre Mor daha sonra Celta Vigo takımına geçerken menajerini de değiştirmişti
Emre Mor'un kadro dışı kalması üzerine eski menajeri Muzzi Özcan sosyal medya hesabından şu manidar paylaşımı yaptı: "Bir atasözü der ki "Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değiştirirsen hem yolunu kaybedersin hemde dostunu "
Kadro dışı kararını hocası açıkladı
Celta Vigo Teknik Direktörü Juan Carlos Unzue, Emre Mor'un kadro dışı kaldığını açıklamıştı. Sezon başında İspanya'nın Celta Vigo takımına transfer olan Emre Mor, takımının oynadığı son 3 maçta kadroya girememişti.
Celta Vigo Teknik Direktörü Juan Carlos Unzue, Emre Mor'un kadroya girememesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Emre'yi Sevilla maçı kadrosuna almadım çünkü geçen hafta ona da söylediğim gibi davranışları, takım arkadaşları ile aynı değil. Diğerlerinden farklı davranıyor. Kadroda yer alan çoğu oyuncudan mutluyum. Sezon bittiğinde bazı şeylere karar vereceğiz."
Emre Mor, bu sezon La Liga'da çıktığı 19 karşılaşmada 1 gol attı, 2 asist yaptı. (Ajansspor)
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Emre Mor'un Eski Menajerinden Manidar Paylaşım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement