Erol Bulut'un eski öğrencileri transfer oluyor! Cisse ve Thiam Gaziantep'e gidiyor - Son Dakika
Spor

Erol Bulut'un eski öğrencileri transfer oluyor! Cisse ve Thiam Gaziantep'e gidiyor

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Gaziantep'i çalıştırmaya başlayan Erol Bulut, Sarı-Lacivertli eski takımından transfer yapıyor. Bulut'un istediği isimler Papiss Cisse ve Mame Thiam oldu. Gaziantep yönetimi de uygun buldu. Fenerbahçe'nin mukavelesi biten Cisse ile devam etmeme kararı var. Yüksek ihtimalle Thiam'la da ayrılık yaşanacak. Bu iki futbolcunun Antep ekibinin formasını giyme olasılığı bir hayli yüksek.

08.06.2021 18:19  Güncelleme: 18:52

Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri ve Teknik Direktör Erol Bulut transfer için buluştu. Birçok futbolcu isminin gündeme geldiği Gaziantep FK'da forvet adayları olarak Mame Thiam ve Papiss Cisse ön plana çekti.

CISSE İLE GÖRÜŞTÜ

Yönetim, bu isimlere sıcak bakarken Erol Bulut da harekete geçti. Bulut, Alanya'dan ve F. Bahçe'den eski öğrencisi olan Cisse ile görüşme gerçekleştirdi. Cisse, yüksek ihtimalle önümüzdeki sezon Gaziantep formasını giyecek.

Erol Bulut, eski öğrencileri Cisse ve Thiam'ı Gaziantep'e transfer ediyor

THIAM'DA ÜÇ FORMÜL

Mame Thiam'ın ise Fenerbahçe ile olan sözleşmesi devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'in Valencia dışında eldeki tüm forvetlerle yolları ayırması bekleniyor. Thiam'ın kiralama formülü ile ayrılması gündemde. Ancak iki tarafın da çıkarını koruyacak makul bir bonservis bedeli ya da takasla ayrılabilir.

Erol Bulut\'un eski öğrencileri transfer oluyor! Cisse ve Thiam Gaziantep\'e gidiyor

Son Dakika Spor Erol Bulut'un eski öğrencileri transfer oluyor! Cisse ve Thiam Gaziantep'e gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cahit Sağır: Forvetlerin tamamı def edilmeli.Onların yüzündenŞampiyonluk kaçtı.tirilyonlar da cabası yazık. 35 4 Yanıtla

Advertisement