Ersan Gülüm ve Ramon Motta, Liverpool Maçında Yok - Son Dakika
Spor

Ersan Gülüm ve Ramon Motta, Liverpool Maçında Yok

Ersan Gülüm ve Ramon Motta, Liverpool Maçında Yok

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş'ta Ramon Motta ve Ersan Adem, sarı kart gördükleri için 26 Şubat'ta oynanacak rövanş karşılaşmasında forma giyemeyecek.

20.02.2015 00:20  Güncelleme: 00:27

Beşiktaş'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Ramon Motta ve Ersan Adem Gülüm, Liverpool deplasmanında gördükleri kartlarla rövanş öncesi cezalı duruma düştü.

Maçın 84. dakikadasında Jordan Ibe'yi düşürerek penaltıya sebebiyet veren Brezilyalı sol bek Ramon Motta ve 44. dakikada sarı kart gören Ersan, 26 Şubat'ta oynanacak rövanş karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ersan Gülüm ve Ramon Motta, Liverpool Maçında Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • KorkuT Ata: Motta değil de Ersana üzüldüm. Adam dün resmen sigorta gibiydi. tüm dokunuşlarda etkiliydi. helal olsun ERsana Duvar gibi durdu. 10 0 Yanıtla
  • ZaZa: Motta yeri git mal locanı oyundan eksilten motta Sosa bocaladı Takım'ı atağa hazırlıyamadı Veli çırpındı bu kadarı iyi yani BJK kanar defans Sıfır Serdar bir nebze mücadele etti yetersiz kaldı Kerim istekli ve kabiliyetli defans ve önü orta saha çok yetersiz kısaca hayal kurmayın İstanbul için yada hayal kurun ama sonra gerçek ci düşünün 1 0 Yanıtla
  • atakan: 4x4 ler çok dua ettiniz noldu, hadi dörtleyin şimdi 0 0 Yanıtla

Advertisement