Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u Çok Farklı! - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u Çok Farklı!

Ersun Yanal\'ın Trabzonspor\'u Çok Farklı!

Yusuf Erdoğan'ın attığı 2 golle yıldızlaştığı maçın ardından, Trabzonspor teknik heyeti Yusuf Erdoğan'ın gösterdiği performanstan memnun kaldı.

01.08.2016 01:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yusuf Erdoğan'ın attığı 2 golle yıldızlaştığı maçın ardından, Trabzonspor teknik heyeti Yusuf Erdoğan'ın gösterdiği performanstan memnun kaldı.

Her iki yeni transfer Sheydaev ve Durica maça ilk 11'de başlarken, Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal sakatlıklardan dolayı kadroda olmayan isimlerin dışında tüm oyuncularına forma şansı verdi.

Sezon başından bu yana tempolu futbol vurgusu yapan Ersun Yanal, takımın ilk goldeki gibi çabuk ve tempolu hücuma çıkışından memnun olurken, oyuncularından oyun içindeki tempolarını daha da yükseltmelerini istediği belirtildi.

Lig Tv'nin haberine göre, Yanal'ın ayrıca hazırlık maçlarında taktiksel yapılanmanın yanı sıra hücum ve savunma geçişleriyle, oyuncularının topsuz oyundaki pozisyon alımlarına dikkat ettiği öğrenildi.

TRANSFERLER DE GELİYOR

Öte yandan forvet transferinde Güney Koreli Hyun-Jun Suk'u borsaya bildiren, Gana asıllı ABD'li Gyasi Zardes için girişimlerini sürdüren Trabzonspor yönetimi sağ bek ve orta sahayada takviye yapmayı planlıyor.

Uzun lig maratonunda geniş bir kadro kurmayı hedefleyen yönetimin, sağ bek ve orta saha rotasyonunu artıracak isimler için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u Çok Farklı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement