Erzik'in Yanına Tartışılan Bir İsim Gelebilir! - Son Dakika
Spor

Erzik'in Yanına Tartışılan Bir İsim Gelebilir!

Erzik\'in Yanına Tartışılan Bir İsim Gelebilir!

SPORX ÖZEL - Türkiye Futbol Federasyonu'nun 27 Şubat'ta yapacağı olağanüstü genel kurula sayılı günler kala, Şenez Erzik'in adı başkanlıl koltuğu için yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

16.02.2012 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORX ÖZEL - Türkiye Futbol Federasyonu'nun 27 Şubat'ta yapacağı olağanüstü genel kurula sayılı günler kala, Şenez Erzik'in adı başkanlıl koltuğu için yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Mehmet Ali Aydınlar'ın yeniden başkan olma durumunju veto eden ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in de başkan olmasına sıcak bakmayan kulüpler, Şenez Erzik isminde karar kıldı.

Erzik'i ikna edebilmek için büyük çaba harcayan kulüpler, tecrübeli futbol adamından olumlu sinyalleri de almaya başladı. Daha önce aday olmayı düşünmediğini dile getiren ancak başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından bu kararını yumuşatan Erzik'in kulüpler, Ankara ve yakın çevresinden gelen yoğun baskılar üzerine ikna edildiği iddia edildi.

Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir görüşme yapacak olan Erzik'in ekibinin de yavaş yavaş belli olmaya başladığı öğrenildi. Mehmet Ali Aydınlar döneminde ikinci başkanlık görevini yürüten Lütfi Arıboğan'ı da listesine alacağı belirtilen Erzik'in Arıboğan'a kendi yönetiminde de ikinci başkanlık görevini vereceği ifade edildi.

Öte yandan daha önce Mehmet Ali Aydınlar'ın yeniden göreve dönmesi konusunda fikir birliği yapan 7 Süper Lig kulübü, Aydınlar konusunda diğer kulüplerden olumlu sinyaller alamamasının ardından rotasını Şenez Erzik'e çevirdi. Bugün Spor Bakanı Suat Kılıç ile Ankara'da bir görüşme yapacak olan bazı kulüp başkanları, Erzik'in ikna edilmesi ve yayın gelirleri konusunda bazı isteklerde bulunacak.

SPORX: ROTA ERZİK'E DÖNDÜ, TIKLAYIN....

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Erzik'in Yanına Tartışılan Bir İsim Gelebilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement