Eşcinsellik paylaşımı olay olmuştu! Efsane kaleci siber korsanların hedefi olduğunu açıkladı - Son Dakika
Spor
BBC

Eşcinsellik paylaşımı olay olmuştu! Efsane kaleci siber korsanların hedefi olduğunu açıkladı

Efsane kaleci Iker Casillas, Twitter hesabı üzerinden, "Umarım bana saygı duyarsınız: Ben eşcinselim" paylaşımını yapmıştı. Paylaşımın tepki çekmesi üzerine bir özür mesajı yayınlayan Casillas, hesabının hacklendiğini ifade etti.

10.10.2022 10:25  Güncelleme: 10:30

Real Madrid'in efsane kalecisi Iker Casillas, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eşcinsel olduğunu duyurdu. Ezeli rakibi Barcelona'nın efsanesi Puyol ise bu paylaşıma olay bir cevap verdi.

Casillas, eşcinsel olduğunu yazan tweeti hacklendiğini söyleyerek sildi

"HİKAYEMİZİ ANLATMANIN ZAMANI GELDİ"

Eşcinsel olduğunu açıklayan Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim." ifadelerini kullandı. Casillas'ın paylaşımına yorum yapan Barcelona'nın eski kaptanlarından Carles Puyol ise "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." diyerek çarpıcı bir açıklamada bulundu. Casillas daha sonra attığı tweetinde, hacklendiğini söyleyerek bütün takipçilerinden ve LGBT topluluğundan özür dilediğini açıkladı.

Casillas, eşcinsel olduğunu yazan tweeti hacklendiğini söyleyerek sildi

"ÖZÜR DİLERİZ"

Puyol da Casillas'ın tweetinin silinmesinden sonra "anlayışsız esprisi" için özür dilediğini aktararak "LGBT+ topluluğuna saygısını sunduğunu" belirtti.

Eşcinsellik paylaşımı olay olmuştu! Efsane kaleci siber korsanların hedefi olduğunu açıkladı
Kaynak: BBC

Son Dakika Spor Eşcinsellik paylaşımı olay olmuştu! Efsane kaleci siber korsanların hedefi olduğunu açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

BBC

Advertisement