Eski Milli Futbolcular, Çorum'da Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Spor

Eski Milli Futbolcular, Çorum'da Gençlerle Buluştu

Eski Milli Futbolcular, Çorum\'da Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği "Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor" projesi kapsamında Çorum'a gelen eski milli futbolcular, gençlerle bir araya geldi.

12.09.2018 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Devlet Tiyatro Salonu'nda düzenlenen panele eski milli  futbolcular Oğuz Çetin, Hami Mandıralı, Ali Gültiken ve Ergün Penbe katıldı.
Panelde gençlere tecrübe ve anılarını anlatan futbolcular, soruları da  yanıtladı.
Oğuz Çetin, Türk futbolunun çok büyük sorunları bulunduğunu  belirterek, "Bütün kulüpler özellikle mali açıdan zor durumda. Fenerbahçe de zor  şartlar altında bulunuyor. Her ne kadar zor şartlar altında olsa bile Sayın Ali  Koç'un başkan olması, Fenerbahçe'ye yeni bir heyecan getirdi. İlk dört maçta üç  yenilgi almış olsak bile önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe'nin adım adım puanları  toplayacağını ve şampiyonluk yarışına gireceğini düşünüyorum." değerlendirmesinde  bulundu.
Hami Mandıralı da Trabzonspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu ancak  çok fazla sorunu bulunduğunu dile getirdi.
Trabzonspor'un kadro kalitesiyle şampiyonluğa oynayabileceğinin altını  çizen Mandıralı, "İnşallah Trabzonspor şampiyon olur ancak bu 'inşallah' ile  olmuyor. Çok çalışmak lazım. Herkesin şampiyonluğa inanması lazım. Taraftarın,  yöneticilerin, oyuncuların, herkesin inanması lazım. O zaman neden olmasın. Çünkü  iyi bir kadrosu var." ifadelerini kullandı.
Milli takımın başında yerli teknik direktör bulunması gerektiğini  düşündüğünü aktaran Mandıralı, "Milli takım başarılarımızı hep yerli hocalarla  gerçekleştirmişiz. Sayın Lucescu'nun futbol kariyerini yorumlamam ne kadar doğru  olur bilmiyorum. Başarılı biri ama yaş olarak bence ülke futbolu için uygun  değil. Çok başarılı bir insan ancak milli takımımızın yerli teknik direktörlerle  çok daha başarılı olduğunu gördük." şeklinde görüş belirtti.
Oğuz Çetin, Hami Mandıralı, Ali Gültiken ve Ergün Penbe, söyleşi  öncesi Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca'yı  da makamlarında ziyaret etti

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Eski Milli Futbolcular, Çorum'da Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement