Eskişehir Demirspor Altyapı Takımı Tribünde Maç Keyfi Yaşadı - Son Dakika
Spor

Eskişehir Demirspor Altyapı Takımı Tribünde Maç Keyfi Yaşadı

Eskişehir Demirspor Altyapı Takımı Tribünde Maç Keyfi Yaşadı

Eskişehir Demirspor ile Eskişehirspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig maçında, Demirspor'un altyapı takımı çocukları tribünde maçı izleyerek keyifli bir deneyim yaşadı. Küçük futbolseverler, Eskişehir Demirsporlu futbolculara destek vermek için tezahüratlar yaparak geleceğin futbolcu adayları olduklarını gösterdi.

14.10.2023 11:50  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Demir spor ile Eskişehirspor'un karşı karşıya geldiği Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında Demirspor'un altyapı takımı çocukları tribünde maç keyfi yaşadı.

Eskişehir Demirspor ile Eskişehirspor geçtiğimiz akşam Bölgesel Amatör Lig ilk hafta maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Eskişehirspor 2-0 kazanırken, tribünlerden de futbolculara destek vardı. Kentin köklü spor kulüplerinden olan Eskişehir Demirspor'un altyapı takımında oynayan küçük çocuklar karşılaşmayı tribünden takip etti. Hem Eskişehirspor hem Eskişehir Demirsporlu futbolcuları yakından izleme fırsatı yakalayan çocuklar futbolculara seslerini duyurmaya çalıştı. Geleceğin futbolcu adayları minik çocuklar maçın başından sonuna kadar Eskişehir Demirsporlu futbolculara tezahüratlarla destek verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehir Demirspor Altyapı Takımı Tribünde Maç Keyfi Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement