Eskişehirli Sporcu Almanya'dan Altın Madalya ile Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eskişehirli Sporcu Almanya'dan Altın Madalya ile Döndü

Eskişehirli Sporcu Almanya\'dan Altın Madalya ile Döndü
22.05.2018 13:46

Eskişehir’de okuyan lise öğrencisi Gülsena Karakuyulu, Almanya’da düzenlenen tekvando müsabakalarında birinci olarak altın madalya kazandı.

Eskişehir'de okuyan lise öğrencisi Gülsena Karakuyulu, Almanya'da düzenlenen tekvando müsabakalarında birinci olarak altın madalya kazandı.

Özel bir lisede okuyan 18 yaşındaki Gülsena Karakuyulu, Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen müsabakalara katıldı. 25 ülkeden gelen 950 sporcu arasından sıyrılan Karakuyulu, altın madalya ile Eskişehir'e dönmeyi başardı. Eskişehir'in gururu olan Gülsena Karakuyulu, "Eskişehir'i Almanya'da, tekvando yarışmasında temsil etmekten gurur duydum" dedi.

Ayrıca 1-4 Haziran tarihlerinde Avusturya'da yapılacak olan tekvando müsabakaları için şampiyonluk hedefleyen Karakuyulu, çalışmalarını hızlandırdı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirli Sporcu Almanya'dan Altın Madalya ile Döndü - Son Dakika


Advertisement